Nyolc héten keresztül követhetjük nyomon, miképp szed fel pár kilót a modell-fotós Debreczeni Zita, és hogyan lesz szálkásabb a Jóban Rosszban szereplője, Szabó Zsófi. Persze szponzor is van a háttérben, de azt mondják, nem ebből fognak szigetet venni.

Az ugyebár nem kérdés, hogy ha már végképp semmi ötletünk nincs arra vonatkozóan, hogy mivel tarthatnánk a köztudatban a nevünket, akkor az a helyes lépés, ha kihirdetjük, hogy itt bizony változások fognak bekövetkezni a súlyunkban. Elég csak megnézni Cseke Katinkát, akinek A Nagy Duettig nagyjából abból álltak a szereplései, hogy bejelenti, mennyit akar még fogyni, de a vonatra bárki felugorhat.

És meg is teszik: most éppen a fotós-modell Debreczeni Zita és a Jóban Rosszban szereplője, Szabó Zsófi gondolta úgy, hogy változtatnak, és ha már így alakult, keresnek is ebből némi pénzt, ugyanis a következő nyolc hétben három szerencsés kiválasztottal együtt dokumentálni fogják, hol is tart épp a súlyváltozás-projekt, amit természetesen egy fitnesszel és egy étellel foglalkozó cég eddig nem ismert mértékű összefogásával valósítanak meg. A cél más: Debreczeni Zita többet akar nyomni, Szabó Zsófi pedig leadna még pár kilót, tudtuk meg a szerdai sajtótájékoztatón.

Izom ide

“Nem zsírban akarok hízni, hanem izomban. Tavaly kezdtem el sportolni, akkor 54 kilóról pár nap alatt 60-ra tudtam hízni. Vastagabb akarok lenni, mint most vagyok. Szeretek persze enni, de csak minőségi ételeket. Tavaly vesztettem el édesapámat, aki dohányzott és rosszul étkezett. Az ő elvesztése volt az a pont az életemben, amikor rájöttem, hogy nekem is oda kell figyelnem. Rákban halt meg, úgyhogy még jobban, mint eddig” – mondta a Velvetnek a  jelenleg egyébként 57 kilós Debreczeni, akit nem érdekelnek a kilói, mert az a lényeg, hogy sportos legyen.

Izom oda

Szabó Zsófi ezzel szemben kifejezetten fogyni akar, pedig még olvasóink is megszavazták , hogy nagyszerűen néz ki így is. “Mindkét véleményt megkapom, ha valahol készül rólam egy előnytelen fotó, azonnal jön is, hogy hogy nézek ki. Az én fejemben ezek a hangok mindig erősebbek” – mondta a Jóban Rosszban színésznője, aki gyorsan kimentette magát az anorexia gyanúja alól “Nem drasztikus fogyásról van szó, bőven van honnan fogynom. Csontsovány semmiképp nem leszek, szálkás szeretnék lenni.”

Mennyit keresnek a súlyprojekttel?

Bár nem ingyen csinálja, szerinte azért szó sincs itt arról, hogy a leadott kilóiból akarna meggazdagodni. “Többen is mondták, hogy most pénzért fogyok. Annyit mondanék, hogy Magyarországon vagyunk, nem dollármilliókat fogok ezzel keresni, másrészt pedig amikor asztmásan lefutottam a félmaratont, akkor sem tartott senki pisztolyt a fejemhez, hanem életmódváltást akartam. Elegem van a celebpartikból, a bulvárból, nem szeretnék cigizni és mást akarok képviselni. Ezek voltak az én döntéseim, és így lettem én ennek a programnak az arca” – mentegetőzött kicsit. Annyit még azért megtudtunk, hogy a fitnesz és egészséges életmód ellenére nem kell attól tartanunk, hogy Szabó Zsófi lesz az egy testbe olvadt Schobert Norbert és Rubint Réka, és továbbra is színésznőként szeretne érvényesülni.