Vagy az orvostudomány tart ott, hogy gyakorlatilag teljesen tartósítani tudják már a celebeket, vagy néhány sztár nem is ember, hogy majdnem húsz év után is ugyanúgy néz ki. Persze előfordulhat, hogy simán csak a géneknek köszönheti azt Keanu Reeves, vagy Katie Holmes, hogy tíz-tizenöt év alatt szinte semmit nem öregedtek.

A Dawson és a haverok-ból megismert Katei Holmes tizenkét év után is szinte ugyanúgy néz ki, életében mindössze annyi változás történt, hogy szült egy gyereket Tom Cruisenak, akitől pár év után el is vált. Mindezek viszont nem nagyon viselhették meg a színésznőt, mert azon kívül, hogy szebb a haja, nem sok változást fedeztünk fel külsejében. És ha már szóba került Tom Cruise, őt sem hagyhatjuk ki ebből a válogatásból, hogy a színésznek is maximum a haja az egyetlen feltűnő változás. Najó, az évek során legalább három ránc is került az arcára, de 23 év alatt ez igazán nem sok. Aki nem hogy nem öregedett, de jobban is néz ki tizenhét évvel később, az nem más, mint Alanis Morissette. Az énekesnő idén nyáron lesz 39 éves, mégis szebb, mint 22 évesen, ami azért teljesítmény. Matt Damon maximum csak hízott az évek folyamán, de még most is hasonlóan kölyökképű, mint 1998-ban.

Akit biztosan formalinban áztattak az elmúlt évtizedekben, az nem más, mint Gwen Stefani, aki a 90-es évek közepén óriásit robbant a No Doubt zenekarral. Nemrég vissza is tértek, Stefani pedig ugyanolyan szőke, vörös rúzst és fehér atlétát viselő fruskának néz ki, mint tizenhét éve. Halle Berry külseje is megdöbbentő, mert két évtized alatt láthatóan egy évet sem öregedette, sőt, ő is csak jobban néz ki, ami inkább annak köszönhető, hogy a többiekhez hasonlóan neki is jobb lett az ízlése. Gwyneth Paltrownak még a haja is ugyanúgy áll, mint 1995-ben, mikor még Brad Pittel járt, a különbség csak annyi, hogy most már Chris Martin a pasija, és nem sokat látni őt tornacipőben. Aki viszont biztos, hogy vámpír, az Keanu Reeves, mivel a színésznek még a borostája is ugyanolyan, homlokán egy ránc sincs, és azt még nem is említettük, hogy jövőre lesz ötven éves. Nézze meg galériánkban az öregedésre képtelen celebeket!