Lehet, hogy Harry herceg és új barátnője, Cressida Bonas kapcsolata tovább tart majd, mint az eddigiek, sőt még az is előfordulhat, hogy hercegné lesz belőle. Hogy jobban megismerhesse a herceg választottját, íme öt dolog, amit érdemes tudni Bonasról.

A People magazin úgy látja, Harry herceg végre lehet, hogy egy futó kalandnál kicsit hosszabb időt is eltölt legújabb barátnőjével, ezért szerintük itt az ideje, hogy megtudjunk öt dolgot Cressida Bonasról. Bonas egyébként nem az a Pussycat Dolls tag, akivel a hét elején még hírbe hozták a herceget, hanem egy szőke lány, aki a brit társasági életben állítólag olyasmi híresség, mint Paris Hilton. A párocska Svájcban síelt a napokban, de állítólag már korábban is látták őket együtt, amikor A sötét lovag - Felemelkedés című Batman-film premierje után a mozi mögött csókolóztak. A királyi családot a lány egyébként onnan ismeri, hogy a fiúkkal együtt járt iskolába.

Most pedig tudjon meg öt fontosabb dolgot Cressida Bonasról, hátha megtartja őt Harry herceg, és a szőke lány lesz az új Kate Middleton, főleg ha befesti a haját!

1. Tud táncolni

Cressida Bonas, csak úgy, mint a herceg korábbi barátnője, Chelsy Davy, a Leeds Egyetemre járt, ahol táncot tanult.

2. Kapcsolat a királyi családdal

A féltestvérének, Isabella Anstruther Gough-Calthorpe-nak – akinek az anyja mellékesen az egyik "It Girl" volt a hatvanas években – már volt kapcsolata Harry bátyjával, Vilmossal.

3. Hülye nevek a családban

A többi testvérének is flancos neve van. Másik nővérét Pandora Cooper-Key-nek, bátyját pedig Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe-nak hívják. A bonyolult neveket hálistennek becézik, így Cressidát "Smally"-nak hívják, Isabellát "Bellie"-nek, Jacobit "Cozy"-nak, Pandorát pedig valamiért "Baba"-nak

4. Nagyon is számít, hogy kicsoda ő

Mivel Cressida Bonas családjának igencsak jó kapcsolatai vannak, és többször hírbe hozták már a világ legismertebb agglegényével, Harry herceggel, ezért a szőke Bonas a 27. helyen végzett a Tatler magazin listáján, amiben azokat az embereket rangsorolták, akik "igazán számítanak".

5. Nagyon laza

Harry herceg új barátnője állítólag az összes létező zenei fesztiválon megtalálható, imádja a hippi stílusú ruhákat, és jobban szereti a sportcipőt, mint a magassarkút, illetve táncórákra is jár.