Őrült bulira készültünk péntek este, ugyanis gálaestet hirdetett a Tabu tévé, de sajnos csalódnunk kellett. Alig történt valami, úgyhogy csak csendben ücsörögtünk. Fellépett Wolf Kati, lehet, hogy fellépett Gáspár Laci, és elmismásolták a csokiszökőkutat. Lehangoló magyar celebesemény, szomorú péntek este.

Értjük mi, hogy egy celebesemény meghívójában érdemes minél hangzatosabban fogalmazni, és persze tényleg csak magunkra vethetünk, ha elmegyünk egy ilyenre, de a Tabu TV péntek esti rendezvényével kapcsolatban kicsit elvetették a sulykot. Utólag persze szórakoztató a dolog, de ott este egy kicsit azért összetörtünk, hogy egy mocskos celeb- és bulváresemény helyett mindössze egy langyos és vérszegény ücsörgésről tudunk beszámolni. Ígértek fashion showt, borkostolót, CSOKISZÖKŐKUTAT. És mi lett belőle? Egy butik bemutatója.

Butik a buli

A kezdés eleve egy órát csúszott, mert arra vártak, hogy hátha nagyobb tömeg lesz. Sajnos nem lett. Végül tizenegy körül, a támogatók felsorolásával - jutott közéjük például fogászat is - végre beindult a műsor, amit a meghívóban persze gálaestként hirdettek meg. Gyorsan bejelentették, hogy a fellépő Wolf Katinak köszönhetően megváltozott a program, amin az érintett csak nevetett, mi viszont nem tudtuk hova rakni. Eredetileg ugyanis ő kezdett volna, aztán egy divatbemutató következetett volna, de ezzel felcserélődtek a számok.

A modellek között voltak rutinosabbak, mint a húsz éves Bernadett, aki négy éve egy szépségversennyel került ebbe a világba, és kevésbé gyakorlottak, mint a tizennyolc éves miskolci diáklány, Nagy Nikoletta, aki csak nyáron vágott bele, de a színpadot érzi, mivel táncol és most már táncoktatóként is dolgozik. A kábé tíz-tizenegy lány mellett felvonult egy srác is, akinek olyan mókásan darabos volt a mozgása, hogy néha nekünk kellett ropogtatnunk a nyakunkat és a derekunkat, de elég hálátlan feladat egyetlen férfimodellként felsétálni a kifutóra.

Performansz és zönge

"Gyertek közelebb, mindjárt jön a Wolf Kati-koncert. Fel fogunk egy kicsit pezsdülni!" - iparkodott a műsorvezető, de kevés sikerrel. Az egykori X-faktoros Wolf aztán percekkel később tényleg színpadra lépett, megköszönte a meghívást, és elmondta, hogy kicsit fél, hogy leesik a kifutóról. "Mivel is lehetne kezdeni egy ilyen fancy estét" - kérdezte, és mi majdnem lefordultunk a high-end székünkről  ezen a cutting edge helyen. Elénekelt három számot, és még elmesélte, hogy amikor az Euróvíziós dalfesztiválon lépett fel, tudta, hogy az egész ország mellette áll.

A közönségben beszéltünk a huszonhét éves Gáborral, aki egy telefonos üzletben dolgozik, először van ilyen rendezvényen és tetszett neki a műsor. A lányok közül többen megragadták a figyelmét, de mint mondta, nem minden a külső. "Nagyon elcsépeltet fogok mondani, nekem az őszinteség a legfontosabb" - válaszolta a kérdésre, hogy mi a legfontosabb egy lányban. Wolf Kati fellépése erőteljes volt. A barátnője Niki csak fél szemmel nézte a műsort, talált a ruhák között olyat, ami tetszett neki, Wolf Kati fellépését viszont kihagyta.

Gálából is elég

Ígértek még egy Gáspár Laci-haknit is, de akkor se láttuk a környéken, amikor már rég vége kellett volna lennie az eseménynek, úgyhogy erről lemondtunk. Így ért véget a Tabu tévé Gálaestje, amit az Eurovíziós dalfesztivál döntőseinek közreműködésével terveztek el. Az este talán legizgalmasabb jelenségére csak a kijáratnál figyeltünk fel. A korábbi divatbemutató lányai egymást váltották a kirakat előtt, hogy integessenek, és becsalogassák a járókelőket. Mivel a lányok lelkesen meséltek a modellpályáról és a reményeikről, ettől azért egy picit elszomorodtunk.