Összeszedtük a legjobb sportolókat, akiket érdemes Instagramon követni. Ha feszes fenekekre vágyik, ki ne hagyja! Van köztük focista, pankrátor, jégtáncos, tornász és szörfös is. A kajás fotóknak most befellegzett, végre valódi értelme is van az Instagram használatnak!

Kicsit nehezen állt össze, hogy mi értelme az Instagramnak, de abban egy percig sem kételkedtünk, hogy a végeredménynek köze lesz az erotikához. És igen! Azoknak, akiket valamiért nem elégített volna ki az eddigi jócsajos kép- és videófelhozatal, most már ott is turkálhat.

Nem akarjuk persze ártatlanul vonogatni a vállunkat, ráadásul egyetlen vonatról se szívesen maradnánk le, úgyhogy a RantSportsot követve összegyűjtöttük a tizenöt legjobb sportoló csajt, akiket érdemes lehet szemmel tartani az Instagramon.

A listán vannak focisták, van teniszező, úszó, jégtáncos, pankátor, szörfös és tornász is, sok minden más mellett persze. Vannak, akik többet, vannak, akik kevesebbet mutatnak magukból, de jócsajok, és a személyes képeiket nézegetve, egy kicsit már a mieink is!