A terhes Kim Kardashian és pasija, Kanye West a L'Officiel Hommes magazin címlapján láthatóak, erősen szexinek szánt pózban, mint akiket épp aktus közben fotóztak le. Egy újabb ikonikus címlapfotó születésének vagyunk tanúi?

Igaz, hogy Kim Kardashian és Kanye West hónapokon belül szülővé válik, de mindez nem érdekli őket és a L'Officiel Hommes magazint sem, akik címlapon mutatják meg, hogy a celebpár milyen lehet szex közben. Najó, lehet, hogy ez "csak" egy forró, meztelen ölelés, de abból is olyan, amit nem biztos, hogy látni akartunk. Rögtön a szemünk elé kerül Kanye West meztelen háta, és az azt átölelő Kim Kardashian arca, aki tényleg olyat fejet vág, mint akin nincs bugyi. Ha a sorozat többi fotójára is kíváncsi, kattintson ide.

Ehhez képest pár napja tette közzé blogján Kardashian, hogy West megtanította neki, hogy mi az igazi érték: a magánélet. Érzünk némi ellentmondást, főleg ha azt nézzük, hogy mindezt egy olyan nő mondta, akinek saját valóságshowja is van. A páros persze már külön-külön is szerepelt olyan címlapokon, amellyel igyekeztek nagy visszhangot kelteni: Kanye West például 2006-ban töviskoszorút viselt a Rolling Stone borítóján, Kim Kardashian pedig a W magazin címlapján pózolt teljesen meztelenül.

A L'Officiel Hommes címlapja van annyira menő, mint Demi Moore terhesfotója?

A kérdés már csak az, hogy a két celeb jelenlegi ismertsége elég lesz-e ahhoz, hogy a magazin képe legalább annyira ikonikussá váljon, mint Demi Moore Vanity Fair címlapja, amin terhesen és meztelenül láthattuk, vagy a legismertebb Rolling Stone címlap, amin a ruhában látható Yoko Ono-t a meztelen John Lennon öleli át. Ön mit gondol? Lehetséges, hogy Kardashian és West figyelemfelkeltő címlapfotója lesz a következő generáció ikonikusnak számító címlapja?