Az amerikai profi kosárbajnokság körül hemzsegnek a szebbnél szebb csajok. Vajon kinek szurkol a színésznő, Charlize Theron vagy a modell Giselle Bündchen? Összeszedtük a leghíresebb és legszebb kosárrajongó csajokat!

Azt nyilván nem kell magyaráznunk, hogy az amerikai profi sportligák körül nyüzsögnek a szebbnél szebb lányok, elég ha csak az amerikai focicsapatok cheerleaderjeire gondolunk. Nagyon hasonló a helyzet a kosárlabdával is. Mindkét sport esetében a lelátó is hemzseg a hírességektől, híres kosármeccs-látogató Jack Nicholson és Leonardo DiCaprio is. A humorista Will Ferrell is egy kosármeccsen hülyéskedett legutóbb.

A férfihírességeknél azonban fontosabbak számunkra a különböző női hírességek. Az amerikai RantSport összeállítását kötve összeszedtünk azokat a csinos celebeket, akikről pontosan lehet tudni, hogy melyik amerikai kosárcsapatnak szurkolnak. A hírességek között megtalálhatja Giselle Bündchent, akinek a férje egyébként amerikai focista, Jessica Bielt, Charlize Theront vagy Eliza Duskhut. Kattintson a képre a galériáért!

Ahogy régen a kosarkártyákkal lehetett menőzni, most esetleg meg lehet próbálkozni azzal az őrülten hímsoviniszta játékkal, hogy melyik csapatnak vannak csinibb rajongói. Ahogy a listából kiderül, a legtöbb támogatója egyébként a Los Angeles Lakersnek van, aminek annyira nem megy mostanában a játék. Érdemes lehet majd jövőre is megnézni a listát - mi mindig abban a csapatban játszanánk, amelyiknek Marisa Miller szurkol.