A VIVA egykori műsorvezetőjének az elmúlt két évben elég volt a civil életből, ezért visszatér a képernyőre. Örül, mert a munkabeosztása is jó, van ideje a gyerekekre, és még volt férjével is jóban vannak.

“Amikor elbúcsúztam a kamerától, az volt a terv, hogy ha van lehetőségem hétköznapi munkában is kipróbálni magam, ami a végzettségemnek is megfelel, akkor azt kihasználom. Húszévesen kerültem a zenetévéhez, ezért erre korábban nem volt lehetőségem” – mondta a Velvetnek az RTL Klub  Reflektorjában Mádai Vivient váltó Ada, azaz Pintér Adrienn, akit utoljára a VIVA műsorvezetőjeként láthattunk.

Benőtt a feje lágya

Az utóbbi két évben Ada tényleg visszailleszkedett a tévézésmentes emberek életébe. “Egy rendezvényszervező cégnél és egy kreatívügynökségnél is dolgoztam. Ezek jók voltak, mert megtapasztaltam a másik oldalról is a dolgokat. Érdekes volt és izgalmas, de most, hogy kipróbáltam, és benőtt a fejem lágya, hülye lettem volna nemet mondani erre a lehetőségre” – avatott be minket az elmúlt időszak történéseibe.

További öröm a műsorvezető életében, hogy a Reflektor épp jókor jött, nem kellett otthagynia érte semmit. “Az előző munkám decemberben szűnt meg, ezért nem ütötte egymást a két dolog. Viszont ha jön olyan civil munka, amit tudok csinálni a tévézés mellett, akkor azt is el fogom vállalni."

Korán kezdi a napját

Ada blokkja az RTL Klub hamarosan induló új reggeli műsorának része is lesz, de a kétgyerekes anyát nem fenyegeti a túlzott koránkelés veszélye. “Szerencsére nem kell olyan korán kelnem, mint a többieknek, de nyolcra úgyis be kell vinnem a gyerekeket az iskolába. Amúgyis élvezem, hogy korán el tudom kezdeni csinálni a dolgaimat. Reggel viszem a fiúkat suliba, délig megcsinálom az összes teendőmet, és délutánra megyek dolgozni, hogy aztán még simán oda is érjek értük, hogy hazavigyem őket.”

Bár Adának már harmadik éve stabil kapcsolata van, két fia nevelésében a nagyszülők nyújtják a legnagyobb segítséget. “Őket bármikor lehet ugrasztani, ha valami rosszul alakul, de az apjukkal is meg tudom beszélni. Vele is jóban vagyunk alapvetően, pláne ahhoz képest, hogy mások mennyire el tudnak borulni a gyerekek felett. Végig figyeltünk arra, hogy a gyerekeink ne sérüljenek a válásunktól. Nem jó, ha egy gyerek ezt látja” – vázolta fel helyzetét egykori férjével, a szintén a VIVA-ról indult Timóval.