Lábakban és mellekben erősen indult a Szombat esti láz új szériája, amiben azért illett is kitenni, ami van, mert mégsem lehet nyakig beöltözve szambázni. A celebes-táncos showműsor két természetes és két szilikonmellű versenyzőjét küldjük harcba, önnek melyik kellene?

Kié a legjobb dekoltázs?

Szambával indult múlt hét szombaton az RTL II-n a celebes-táncos showműsor, a Szombat esti láz, ami jellegéből adódóan tartogat még megfeszített lábakat és pattogó melleket, de ezekből már az első adásban sem volt hiány. A mellnagyobbításon tavaly ősszel átesett exmegasztáros énekesnő, Tóth Gabi ugyan sérelmezte, hogy a Bors munkatársa átütő mellbimbójáról kérdezte, de hát a nyitányra sem melltartót, sem bimbótakarót nem húzott, így ki is rajzolódott a mellbimbója, ismét. Dekoltázsban a mindenkori főplaymate, Majka asszonya, Szentiványi Hajnalka Dundika is hozta, amit lehetett, bár jó eséllyel lesz még ennél merészebb ruha a későbbiekben. És, ugye, az exmegasztáros énekesnő mellett a playmate-et is a szike igazította tökéletesre.

Természetesen nagy

Természetes vagy szilikon?

A természetes mellű celebek mezőnyét gazdítja az első adás alkalmával kihullott egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia, akinek egyszer csak hirtelen megnőttek a mellei, és állítja, nem az implantátumtól. A sokat senyvedett Bálint erősen dekoltált ruhát választott az első adásra, de ez kevés volt a továbbjutáshoz, a nézők kiszavazták őket, Bálint Antónia pedig el is sírta magát. A Barátok közt ügyvédnőjét alakító Varga Izabella a Story-gálán merészebb mellívet mutatott, mint a szamba során, de legalább a nyitányban tisztességesen kivágott felsőrészt viselt. Na de önnek melyik celebnő melle jön be jobban? És inkább természetes vagy inkább szilikon?

A Szombat esti láz a dekoltázsok mellett a lábak műsora is, így aztán műsorvezető-társa, Csonka András mellett Lilu is megmutatta a sajátját, de természetesen a táncosoké is megfeszült a produkciók során, nézze meg galériánkban, mennyire!