Március tizennyolcadikán, hétfőn kezdték el a Trónok harca című sorozat következő évadának teljes celeb letámadással erősített bemutatóit. A hollywoodi premieren minden fontosabb színésznő megjelent, ki jobban, ki kevésbé felöltözve. Nézze meg legjobb összeesküvő csajokat.

Hétfőn indították el a Trónok harca című sorozat harmadik évadának bemutatóit, a hollywoodi TCL Chinese moziban. Bár a  premier csak március végén lesz, a környéket azért így is elárasztották a sorozat jó csaj szereplői.  Az előzetesből annyi kiderült, hogy rengeteg sárkány is kerülhet a sorozat folytatásába.

A sorozat történetével, a bonyodalmakkal spoilerveszély miatt nem is foglalkoznánk, a lényeg, hogy ha kíváncsi, hogy milyen színésznők szerepelnek az HBO egyik legnagyobb dobásában, akkor kattintson a galériánkra. Ha még sosem találkozott a sorozattal, annyit mindenképpen érdemes tudni róla, hogy a csatázás és árulás mellett akadnak benne meztelenkedős jelenetek is, úgyhogy ha eddig nem tette volna, most még csatlakozhat a nézők közé.

A sorozat talán legnagyobb neve, Lena Headley, aki szerepelt a 300 című filmben, legutóbb pedig az új Dredd bíróval került a mozikba, lassan egy éve adta be a válókeresetet öt év házasság után, természetesen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Headeynek és férjének, Peter Loughrannak egy közös fiuk van, a kétéves Wylie Elliot.