A világ legszexisebb pasija szerintünk nem a hordóarcú Channing Tatum, hanem Ryan Gosling, aki sajnos már foglalt, de ezt az alapvetően szomorú helyzetet most csak tovább fokozza bejelentésével. A színész egy időre visszavonul, vagyis egyre több időt tölt majd barátnőjével Eva Mendes-zel, ami a világ többi nője számára egyáltalán nem jó hír.

Ryan Gosling a napokban jelentette be, hogy egy időre visszavonul, és szünetet tart karrierjében. A színész a Huffington Postnak adott interjújában elmondta, hogy szerinte túl sokat foglalkozott mostanában a színészettel.

"Már nem látom a perspektívát abban, amit csinálok. Azt hiszem, jót tesz majd nekem a szünet, hogy rájöjjek, miért és hogy csinálom azt, amit. Szerintem ez lesz a legjobb módja annak, hogy megtudjam mit kell tennem. Szükségem van egy kis szünetre, és szerintem a közönségnek is szüksége van egy kis szünetre belőlem" – mondta Gosling, aki azt is közölte már, hogy a legjobb módja a másik megismerésének az, ha együtt dolgoznak. Gosling így ismerte meg barátnőjét, Eva Mendest, akivel a The Place Beyond the Pines című filmben játszottak együtt.

Ha Gosling tényleg szünetet tart, és kis időre visszavonul, bőven lesz ideje végre Mendesre, és tartunk tőle, hogy még egy esküvőt is összehoznak ez alatt az idő alatt. Mendes ugyanis már tavaly ősszel bejelentette, hogy ha Gosling nem kéri meg a kezét, akkor ő teszi majd meg, mert eldöntötte, hogy vele akarja leélni az életét. Teljes mértékben megértjük a színésznőt, mert minden más nő ugyanezt tenné, ugyanis Goslingot elengedni óriási felelőtlenség lenne. Örüljön tehát, hogy Gosling egy teljesen hétköznapi módon viselkedő és öltözködő, szimpatikus színésznőt választott párjának, nem pedig egy hivalkodó celebnőt, mint például Kim Kardashian.