Minden férfi egyre szőrösebb, újra divatba jött a bajusz és a szakáll, így természetes, hogy a celebek sem borotválják csupaszra az arcukat. Képes kvízünkből most kiderül, hogy pár szőrszálról megtudja-e mondani, melyik hírességhez tartoznak.

Évek óta hagyomány a novemberi bajusz- és szakállnövesztési láz, sokan pedig az év többi részében is szívesen hagyják meg a szőrt az arcukon. Így tett például David Beckham is, akiről évekkel ezelőtt még nem tudtuk volna elképzelni, hogy egyszer olyan bajszot növeszt majd, amit még Tom Selleck is megirigyelne. De ott van még George Clooney, akit arcszőrzet nélkül már nehezen tudunk elképzelni, vagy Bradley Cooper, a 2011-es év legszexibb pasija. Természetesen a magyar hírességek közt is vannak szőrös arcú férfiak, tudja meg kvízünkből, hogy felismeri-e őket!

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »