Egy celebeseményen egy forró csók lehet nagyon romantikus és meghitt dolog is, de ahogy a galériánkban látni fogja, azért ezzel is csúnyán mellé lehet nyúlni. Van itt epekedő férfi, egymást nyelvét nyalogató Pamela Anderson és Tommy Lee, valamint Meryl Streepet bekapni készülő Sandra Bullock is.

A csókolózás gyakran meglehetősen intim dolog, és nem érdemes nyilvánosan, különösen a fotósok előtt összehozni. Egy időben például mintha kifejezetten menő lett volna a nemzetközi celebszíntéren, ha különböző eseményeken csókolóznak a hírességek. Aztán, ahogy annak lennie kell, ki is futott mindez a divatból. Azóta tényleg csak a legszerencsétlenebbek villognak így.

Most összegyűjtöttünk néhány elkapott csókolózós képet, ami valamiért meglehetősen furcsának számít. Érdemes megnézni mondjuk az egyik fél arcát, vagy külön röhejes, ahogy csücsörítve közelítenek egymás felé. A galériában megtalálja a nyújtózkodó Kim Kardashiant, Meryl Streep fejét leharapni készülő Sandra Bullockot, és egy Adrianne Curry ajkaiért epedező férfit.

Melyiket tartja a legröhejesebbnek?

Madonna és Britney Spears 2003-as csókja pedig tulajdonképpen ráadásként került a galériában. Ennek az érdekessége nyilván az, hogy miközben akkoriban ennél nagyobb dobást valahogy el se lehetett képzelni, valószínűleg minden tini reszketett gyönyörűségében. szegény Spears esetében 2013-ban már az számít meglepő hírnek, ha éppen jól néz ki.

Érdemes persze megemlékezni az őrülten, már-már zavaróan visszafogott Will Smithékről is, és Ashlee Simpsonékról is. Az énekesnő úgy kapta el Fall Out Boy zenészét, mintha egy kisfiút csókolna éppen homlokon, aztán nem sokkal később visszaküldené a homokozóba a lapátaihoz és a vödörhöz. Ők jelenthetik talán a szenvedélyességskála alsó végletét.