A Kanye Westtől terhes celebnő napról napra csak hízik és egyre szélesebb, ám Kim Kardashiant ez látszólag nem nagyon érdekli. Feneke helyett ugyanis inkább az arcával foglalkozik továbbra is, pedig a bokáján kívül egyelőre talán a feje az egyetlen olyan testrésze, amin nem látszódnak a rárakódott kilók.

Az örmény származású realityceleb először a vámpírszérum-kezeléssel próbálkozott elvonni a figyelmet egyre terebélyesebb testéről. Ez a kezelés abból áll, hogy a páciens pár milliliternyi véréből kinyerik a vérplazmát és ezt injekciózzák a ráncokba, szájba, vagy ahova csak akarja, ezzel felgyorsítva a bőr megújulási folyamatait. Kardashian feltételezhetően pikkelysömöre ellen használta ezt a bizarr eljárást, bár azt nem tudjuk, bár a bőrbetegség jeleit eddig nem láttuk az arcán.

Kanye West terhes csaja nem elégedett meg egyetlen arc-kezeléssel, ezért a véres tűk után akupunktúrás tűket döfetett arcába. A celebnő instagramján tett közzé egy fotót, ahol épp tűkkel az arcában lazít, ami szerinte nagyon megnyugtató. Az akupunktúrás kezelést azonban nemcsak azért választotta, hogy minél szebb legyen, hanem hogy ezzel szüntesse meg a reggeli rosszulléteket és a a hormonváltozás okozta hangulatingadozásokat.

Az arckezelések után Kardashian pedig továbbra is a fejével van elfoglalva, ugyanis oldalán egy többéves fotót posztolt magáról, amin még szőkére van festve a haja, a képhez pedig csak annyit fűzött hozzá: "Hiányzik a szőkeségem." Ezt látva tartunk attól, hogy a celebnő hamarosan fodrászához is ellátogat, hogy a frufru után újabb frizurával lepje meg pasiját. Hátha egy új hajszínnel el tudja terelni West figyelmét arról, hogy már csak varratott ruhákat tud hordani, mert a boltokban már nem biztos, hogy talál bármit is a méretében.