Rainey Qualley színészkedik és zenél, szereti a cicákat, és elég aluszékony. Ez máris sokkal több, mint amit eddig megállapíthatott Andie MacDowell különösen szép lányáról.

Napok óta tudjuk, hogy Rainey Qualley, Andie MacDowell lánya szép, sőt, nagyon szép. De az 1989-ben született lány nemcsak ezért érdekes. Egy tavalyi interjúban például azt mondta a Teen Vogue-nak, hogy mindig is színész akart lenni, a gyerekkorát pedig végigtáncolta. 19 éves korában New Yorkba költözött, egy ideig egy barátjánál csövezett, és több színésziskolába is járt (Maggie Flanigan Studio, és a londoni Royal Academy of Dramatic Art). Emellett énekel és dalokat ír, egyet hallhattak is az első filmjében, a Mighty Fine-ban.  Amelyben egyébként nagyon szeretett szerepelni, amit nem csodálunk: a fiúja alakította a fiúját, az anyja az anyját, így azért jó buli lehetett.

„Több okból is nehéz színész gyerekeként színészkedni, mert minket más szempontok alapján ítélnek meg. Ráadásul azt hiszik, hogy csak azért tudunk bármit is elérni, mert nem akárki lánya vagyunk. De persze hasznos is, a kapcsolatrendszer miatt." Szóval azért olyan nagyon nem kell sajnálni. Álmai szerepét egyelőre nem kapta meg: elmondása szerint imád énekelni és táncolni, úgyhogy egy musicalben lépne fel, lehetőleg Dorothy lenne, az Ózból. (Ha munkásságának további részletei is érdeklik, két filmjéről tud még az IMDB.) Nézegessen róla képeket, igen tanulságosak: mi például rájöttünk, hogy a látványos ruhakivágásai miatt gyakorlatilag állandó villantásveszélyben éli az életét.

Amit ezen kívül tudunk róla, azt tiszta forrásból merítettük: a saját Twitteréről. Eszerint mizantróp, de a macskákat értékeli: „az utazás eddigi legjobb része az volt, amikor megdédelgettem egy szép kis kóbor cicát. Azt hiszem, nem jövök ki olyan jól az emberekkel" – írta nemrég, a portugál utazásáról.

Máskor az derült ki róla, hogy elég aluszékony („öt csésze kávé, és egy diétás kóla, azt hiszem, most már valahogy ébren maradok"), bár lehet, hogy csak akkor, amikor unatkozik. Például a reptéren, Portóból hazafelé. „Megint lecsapott rám a reptéri unalom" – írta ekkor, de rögtön jött is rá egy válasz, miszerint ritka öröm látni őt, ahogy áthalad a fémdetektoron. Sajnos a flört hamar elhalt, így azt sem tudjuk, valóban egy reptéri alkalmazott akarta-e felszedni.