Hada Renátát minden érdekli, ami közélet, mindenről van véleménye, és azért teregette ki Fábry Sándorral folytatott viszonyukat, mert elege lett a méltánytalanságból és az egyedüllétből. Az újságíró tudja, hogy beszélnie kell, különben jönnek a büdösszájú kommentelők.

“Számítottam a Playboy megkeresésére, vártam is. Azt gondolom, már el is késtek talán. A könyvem miatt úgyis tele van velem plakátolva az egész város, és a Fábry Sándor-botrány kapcsán is szó van rólam” – mondta a Velvetnek a Playboy aktuális címlaplánya, Hada Renáta újságíró, aki ügyesen hozta nyilvánosságra nemrég azt, hogy jó ideig Fábry Sándor szeretője volt. “Én mélységesen sajnálom azokat, akik erre ráharapnak. Én azt mondtam, hogy egyszer megszólalok, azért mondtam el mindent, hogy mindenki számoljon el a lelkiismeretével. Akkor arra kértem őt, hogy fejezzük ezt be, így búcsúztam” – tárta fel különleges szakítási szokásait. Azóta nem is beszéltek a férfival, de Fábry a sajtó megkeresésére sem reagált. “Tudtam, hogy nem fog felhívni. Neki az elhatárolódás volt a legjobb, teljesen érthető. Ha megkérdezné, hogy miért csináltam, szívesen elmondanám neki. Annyi fájdalom ért az egyedüllét és a méltánytalanság miatt, hogy el kellett mondanom. Együtt dolgoztam vele, de még csak a stáblistán sem voltam feltüntetve. Nem hiszem, hogy mi valaha is beszélünk még egymással.”

Internacionálét mindenhova

Hada nem tartja magát celebnek, de örül neki, ha beszélnek róla. “Legyezgeti a hiúságomat, hogy foglalkozik velem a bulvár is, de én soha nem tátottam a számat a celebbulikon , hogy hátha leesik valami. Meg is lehet nézni, konkrétan semmim sincs, annyi pénzem van, hogy hátraforduljak” – panaszkodott kicsit a 36 éves nő, hozzátéve, hogy azért ezzel a fotózással most nem járt rosszul. Meg persze minden pillanatát élvezte.

Hada Renátának nagy fájdalma, hogy le kell mennie kutyába azért, hogy elmondhassa az ő nagy mondatát, de nem kérdezik meg. Ezért megadtuk neki a lehetőséget, és megkérdeztük, mi az ő nagy mondata. “Azt kívánom, hogy ne csak a Cipő temetésén, hanem egyre több helyen szóljon a szocialista Internacionálé. Nekem adnom kell magamból valamit, hogy ezt elmondhassam. De jövő héten a nyugdíjaspolitikáról mondanék dolgokat, ugyanis engem nagyon érdekel a politika és a közélet” – tárta a világ elé vágyait a civilben újságíróként dolgozó nő. Mi azért segítenénk neki kicsit, ugyanis Cipő temetésén nem a szocialista internacionálé, hanem a szovjet himnusz szólt.
De azért küldenénk neki az internacionálét sok szeretettel.

Büdösszájú kommentelők

Hadának bejött a karrier, hiszen bár jelenleg nincs munkája, már tárgyal egy francia-magyar lappal, illetve egy rádió is képben van, úgyhogy ha minden jól megy, hamarosan állandó helye lesz rá, hogy leírja a nagy gondolatokat. A szakmában sem változott meg a viszonya senkivel a botránya óta, mert a saját érdekében jóban van mindenkivel. “Ha azt mondom, hogy nem nyilatkozok, akkor olyat írnak rólam, hogy arról kódulok. Arra meg jönnek az elhízott büdösszájú kommentelők és lehordanak mindennek. Pedig én alapvetően szeretem az embereket, és szerintem csak a körülmények teszik őket gonosszá. Én ezt nem érdemlem meg, senki nem tudja, mennyit dolgoztam. Földeken dolgoztam édesanyámnál, most is lemegyek fát hordani. Ezek meg azt hiszik, hogy reszelem a körmömet. Pedig ötszáz helyen dolgozok, megszakadok, nevelek két gyereket is, akik nem is az enyémek, hanem a férjemé, amikor szennyesből veszem ki a zoknikat, úgy érzem ,hogy nem is két, hanem hetven gyerek él ott” – sorolta élete kihívásait Hada, aki egyébként reméli, hogy lesz saját gyereke is.

Finom erotika

Na de mit várhatunk még a 36 éves Hada Renátától? Állítása szerint új híres szeretőt nem, merthogy nem volt neki több, de például könyvet azt igen. “Egy finoman erotikus könyvben gondolkodok, amiben én is szerepelek. Most meg kell lovagolnom a nagy nyilvánosságot, hogy végre meghallgassák Hada Renátát és ne kelljen előszobákban ücsörögnöm. Vannak tévés terveim. Felkértek arra is, hogy írjam meg a viszonyom történetét is jó alaposan, de azt nem vállalom” – vázolta fel jövőbeli terveit.