Az Országos Mentőszolgálat szóvivője akkor is tud mosolyogva nyilatkozni, ha kollégái helyzetéről beszél, és akkor is tud komolykodni, ha a táncról kérdezik. Partnernőjével a harmadik adásban kiestek az RTL II-n futó Szombat esti lázból, így most egy darabig megint csak a híradókban fogalmaz meg hivatalos álláspontokat. Na de meg tudja mondani az arckifejezése alapján, hogy éppen miről beszél?

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője lelkesen, és ha lehetősége nyílik rá, hosszan válaszol a hozzá intézett kérdésekre, és habár tánc közben nem igazán tudja kifejezésre juttatni az érzéseit, addig szóvivőként akkor is megy neki a mosolygás, ha a mentősök siralmas helyzetéről beszél. Tíz képet válogattunk össze híradókból, magazin- és show-műsorokból Győrfi Pálról, miközben nyilatkozik, ki tudja találni, miről beszél éppen? Vigyázzon, a komorsága is megtévesztő lehet!

Minden kérdés megválaszolására 15 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »