A múlt héten ünnepelte Quentin Tarantino az ötvenedik születésnapján, így összegyűjtöttük a tizenegy legjobb csajt, akiket karrierje során rendezőként irányíthatott. Ezzel kiesett mondjuk Salma Hayek, aki emlékezetes táncot lejtett neki az Alkonyattól pirkadatigban, de panaszra senkinek nem lehet oka. Szavazzon, hogy ki tart a legszexisebbnek! Lucy Liu, Rosario Dawson vagy mondjuk Diane Kruger tetszik önnek a legjobban?

Bridget Fonda

A színésznő az 1997-es Jackie Brownban játszott egy egyszerű szőke csajt, aki az idő nagy részében melltartóban flangált, egy alkalommal pedig Robert De Niro is felpróbálta, és adott neki egy két-három perces menetet. A 2000-es években nem volt valami aktív. Ha megnézné az említett, tökéletesen erotikamentes szexjelenetet, amikor Bridget Fonda a fénykorában volt, akkor kattintson ide.

Daryl Hannah

Azért az ötvenkét éves Hannah-t őszintén sajnáljuk, hogy miután szerepelt a Szárnyas fejvadászban és a Kill Billekben, mint Uma Thurman egyik legfőbb ellensége, végül oda jutott, hogy Sas Tamás S.O.S. Love!-jában is színészkedett. Persze még elég jó csaj volt, elég, ha csak a Csobbanás című filmre gondolunk. Mostanában leginkább az adótartozásával, és környezetvédelemi akcióival került a hírekbe.

Diane Kruger

Ha valakit esetleg a francia Mélanie Laurent valahogy nem győzött volna meg, a korábban modellként dolgozó, német Kruger biztos levett a lábáról a Becstelen brigantykban. Ő játszotta egyébként Helénát is abban a Trójában, amiben Brad Pitt és Orlando Bloom voltak a társai. Érdemes megnézni, milyen az, amikor Kruger egy gondosan takaró lepedővel, de egyetlen szőrmecsizmában pózol a GQ magazinnak.

Julie Dreyfus

Szintén a Kill Billben szerepelt, ő játszotta Lucy Liu karakterének a titkárnőjét, aki egyben az egyik testőre is volt. A negyvenhét éves Dreyfus ezenkívül felbukkant még a Becstelen brigantykban is, de olyan sok filmben nem szerepelt. Ha valakinek esetleg kétségei lennének, hogy Julie Dreyfus csinos nő lenne, nézze meg ezt a videót, ami a Kill Billből származik, és ami alatt egy-egy kommentelőből azért kijön, hogy Dreyfust többet is elnézte volna.

Kerry Washington

A harminchat éves színésznő játszotta Django feleségét a legutóbbi Tarantino rendezésben. A színészkedés mellett Washingtont beválasztották a L'Oréal csapatába is, így olyan csajokkal szerepelhet egy reklámban, mint Scarlett Johansson vagy Doutzen Kroes, illetve Palvin Barbara. Íme, megnézheti őt egy videóklipben is, amiben például Kanye Westtel szerepelt együtt. Állítólag a videó társrendezője is volt.

Lucy Liu

A negyvennégy éves Liu a 2003-as Kill Billben kapta a legtöbb szerepet. Ő volt O-Ren Ishii, akivel Uma Thurman a végső harcot vívta, miután lemészárolta a védelmére siető hadseregnyi embert. Ezenkívül mondjuk a Charlie angyalaiból lehet ismerős. Liut egy videóinterjúban megcsodálhatja, ahogy talpig fehérben, szinte smink nélkül, összefogott hajjal keni össze a vásznat és saját magát is, miközben nagyon okos dolgokat mond.

Mélanie Laurent

Hajjaj, a harmincéves színésznő valószínűleg mindenkit levett a lábáról Tarantino egyik legjobb filmjében, a Becstelen brigantykban. Ő játszotta Shosannát, a bosszúszomjas zsidó lányt, akinek ráadásul egy német mesterlövész is hevesen udvarol. Laurent egyébként énekel is, ha ide kattint, csekkolhatja, hogy nem csak végtelen elragadó, hanem kedves hangja is van. Persze, szerencsésebb, hogy a színészkedést választotta.

Rosario Dawson

A színésznő szerepelt a Sötét zsaruk második részében, a Shop-stop 2-ben, és Tarantino Halálbiztosában is, a legnagyobb dobása valószínűleg mégis a Sin City című film volt, ahol a kurvák vezetőjét játszotta, szexi bőrszerkóban. Dawson nemrég bikinifelső nélkül napozott a barbadosi nyaralásán, és volt akkora mázlink, hogy egy fotós is arra sétálgatott, és nem is volt rest szolgálatba helyezni magát.

Rose McGowan

A harminckilenc éves színésznőt a legtöbben valószínűleg a Bűbájos boszorkákból ismerik nálunk, de szerepelt Tarantino és Robert Rodgriuez Grindhouse-filmjeiben is, előbbiben egy szexis táncot is lejtett egy kocsma közönségének. Sajnos McGowan szinte felismerhetetlenre plasztikáztatta magát az utóbbi időben (most valahol Monique Covet és Lindsay Lohan között áll), és állítólag már szerepet is bukott az egyre bénább mimikája miatt.

Uma Thurman

A negyvenkét éves Uma Thurmannak vannak jobb és rosszabb napjai. Az viszont mégis csak jelenthet valamit, ha a meglehetősen perverznek tűnő Tarantino ennyire foglalkoztatja. Szerepelt a Ponyvaregényben és persze a két Kill Bill-filmben is. A színésznő egyébként nemrég felkerült egy legkevésbé szexi nőket összeválogató listára is, döntse el ön, hogy mennyire tartja jogosnak a dolgot. Ott a tizedik helyen végzett.

Vivica A. Fox

Ő is egy kiugrott bérgyilkos volt a Kill Billben, akivel Uma Thurman a gyereke szeme láttára számolt le. Annyit érdemes még tudni róla, hogy ő játszotta Will Smith feleségét a Függetlenség napjában, aki szerencsésen megmenti a First Ladyt. Fox egyébként esélyes arra, hogy ő játssza Whitney Houstont az önéletrajzi filmben. A Daily Mail szerint egyébként Rihanna a legnagyobb favorit, de számos más név is felmerült, így például Jennifer Hudson, aki a Dreamgirlsben alakított emlékezetesen.