Harry herceg megint az USA-t választotta protokollútja céljául, pedig a legutóbb pucér biliárdozás lett a tenegerentúli kaland vége. Most egy csomó hivatalos programot sűrít be majd május közepi látogatásába, mint katasztrófahelyszínek meglátogatása és hasonlók. Ha egyszer úgy adódna, hogy Magyarországra jönne inkább ilyen útra, akkor íme néhány tipp neki, hogy miket csinálhatna.

Harry herceg tavalyi amerikai látogatásának az lett a vége, hogy készült róla néhány meztelenül biliárdozós fotó, de ez sem tántorította el Vilmos öccsét attól, hogy idén májusban újra az USA-ba látogasson.

A herceg hivatalos oldalán már közzé is tették a néhány napos látogatás hivatalos programját , ami klasszikus protokoll látogatásnak tűnik egy csomó, diplomáciailag fontos programmal. A herceg Washingtonban részt vesz majd egy aknamentesítésről szóló kiállításon, New Jerseyben megnézi a Sandy hurrikán pusztításának nyomait, Coloradóban mozgássérült sportolók versenyére megy majd, New Yorkban baseballbemutatót néz meg, Connecticutban pedig lovaspólózni fog. Csupa olyan program, amiknek magyar megfelelőket is találhatnánk, úgyhogy Harry herceg igazán eljöhetne Magyarországra is, hátha a végén ő lehetne a magyar király, ha már hazájában nagyon nagy eséllyel lecsúszott erről a pozícióról.

Protokollesemények

Ha mostanában érkezik, akkor a Sandy hurrikán pusztításai helyett esetleg elmehetne bármelyik magyar autópályára megnézni, milyen katasztrófahelyzetet idéz elő hazánkban 15 centiméter hó, amire hetek óta számítunk. Ilyet máshol még biztosan nem látott!

Olyan nagy, mozgássérülteknek szóló verseny, mint amilyenre Harry látogat az USA-ban sajnos idén nem lesz Magyarországon, de attól függően, hogy mikor érkezne, el tudna menni mozgássérült tenisz-, vivó- vagy szkanderversenyre is , szóval emiatt igazán nem kellene már megint az Egyesült Államokat választania.

A New York-i baseballbemutatót egészen nyugodtan lecserélhetné egy látogatásra a felcsúti Puskás Akadémiára, ahol legalább focizni tanulnak a magyar fiatalok, ami mégiscsak közelebb áll a britekhez, mint a tipikusan amerikai baseball. Ráadásul akár országunk miniszterlnökével is szorosabbra fűzhetné így a viszonyt.

A connecticuti lovaspólózásnál ezerszer jobb programnak hangzik egy bármilyen, klasszikus vízipólózás bármelyik magyar csapatnál. A lovaspólót egyébként is biztosan unja már, egész életében azt játszotta. És így ráadásul el is kerülheti az olyan kínos pillanatokat, mint amiket a bátyja szerzett, amikor egy lovaspóló-meccsen jött rá a szükség .

Az aknamentesítési kiállítással sajnos nem tudjuk felvenni a versenyt, de egy budapesti kátyúmentesítésre nyugodtan elmehetne, vagy úgy általában a budapesti utakra, simán hozzuk egy háborús övezet úthálózatának minőségét.

Szórakozás

Ha pedig letudta a kötelező programokat, akkor jöhet az, amiben Harry herceg a legjobb: a szórakozás. Nem elég, hogy pucéran biliárdozott nemrég, a vegasi kiruccanása alatt állítólag dílerekkel és kurvákkal bulizott együtt félmeztelenül.

Örülünk, hogy Harry herceg szereti a jó bulikat, mert azokból Magyarországon sincs hiány. Ráadásul a britek különösen szeretik a magyar éjszakai életet, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy évről évre Harry hány ezer honfitársa lepi el Budapestet, akkurátusan összehugyozva a kapualjakat, és tönkretéve egy rakás ember szórakozását az ordenáré legénybúcsúikkal.

Ha Harry igazi brit, akkor valószínűleg nagyon jól érezné magát valamelyik belvárosi romkocsmában. Egészen nyugodtan csatlakozhatna is valamelyik legénybúcsúzó társasághoz, aztán szintén a honfitársaihoz hasonlóan akár kurvázni is elmehet. Sőt, a modern technikának köszönhetően előre tájékozódhat is, hogy kb. milyen lehet a felhozatal.

A kemény bulikat érdemes az állatkertben kipihennie, ahol megtekintheti országunk legújabb cukiságát, Ashát a kiselefántot.

Már a szállását is elterveztük. Tudjuk, hogy nagy kompániával érkezik, mégiscsak királyi sarj, számos kísérője van, akiket minde el kell szállásolni. Hogy igazán magyarnak érezze magát arra gondoltunk, hogy esetleg kibérelhetnék az ócsai lakópark egy részét, úgyis van még szabad 60 ház , ráadásul itt aztán tényleg testközelből megtudnák, hogy milyen a mai Magyarországon a lakosság kevésbé szerencsés részéhez tartozni.