Így lett bombanő Kim Basinger és Alec Baldwin lánya

2013.04.03. 20:56
A 17 éves Ireland Baldwin nem a semmiből robbant be, mert mindkét szülője roppant híres, de mégis szinte egyik pillanatról a másikra vált Twitteren pózoló tiniből az egyik legjobban várt bombázó fiatal modellé. Nézze meg, miből lett a cserebogár!

Alec Baldwin és Kim Basinger közös lányáról, a most 17 éves Ireland Baldwinról eddig nem sokat lehetett tudni, nem is mutatkozott sokat eseményeken, 2010 és 2012 között például hivatalos fotó sem készült róla, születése után a szülei is sokáig rejtegették.

Aztán valahogy néhány hónappal ezelőtt szinte egyik napró a másikra betört a hírességek közé. Először rendes tiniként azzal hívta fel magár a figyelmet, hogy Twitteren posztolgatta a bikinis testét, amely szokásával azóta sem hagyott fel.

Közben kiderült, hogy a szüleivel ellentétben alapvetően nem a színészkedés érdekli a képei és a bejegyzései alapján igazi fitneszőrült lányt, hanem a modellkedés. Idén március elején meg is kapta első komoly modellszerződését, ami most, áprilistól biztosít számára munkát.

A 187 centi magas Ireland Baldwin meg is kezdte a napokban a beépülést a modellvilágba, a Jeffrey Fashion Cares AIDS-betegek és HIV-fertőzöttek számára gyűjtő jótékonysági esemény tizedik évfordulóján vett részt kedden, amin egy divatbemutató is volt. Baldwin a beszámolók szerint könnyen feloldódott a bemutató alatt Emmy Rossum színésznővel és Chrissy Teigen modellel beszélgetett.