Ha nem tudta volna, az egyre terhesebb Kim Kardashian filmszerepet kapott, a filmet pedig már pénteken be is mutatták Amerikában. A celebnő mellett olyan hírességek is játszanak a Temptation című filmben, mint Brandy, vagy Vanessa Williams.

Kim Kardashian végre nem csak saját magáról illetve családjáról szóló realityjében csillogtathatja meg színész képességeit, hanem egy igazi filmben is. Igaz, Kardashian csak egy mellékszerepet kapott a  Temptation (Kísértés) című filmben, ami a Rottentomatoes jelenlegi pontozása szerint 16%-on áll. Mondjuk ha azt vesszük, ez egész jó ahhoz képest, hogy M. Night Shyamalan Az utolsó léghajlító című filmje ennél is kevesebbet, mindössze 6%-ot kapott.

A Kísértésnek alcíme is van: "Egy házassági tanácsadó vallomásai", amit a trailer alapján egyelőre nem nagyon tudunk hova tenni. A film állítólag egy borzasztóan szenvedélyes szerelmi történet, egy nővel a főszerepben, aki meglévő kapcsolata helyett inkább egy másik férfit választ, utóbbi pedig óriási hatást gyakorol az életére. A Rottentomatoes szerint a rendező nagyon provokatívnak szánta a filmet, nem csak szexuális téren. "Rengeteg ember szenved a kapcsolatában, és rossz döntéseket hoznak meg a házasságukban. Sokan nem képesek kilépni, és nem gondolnak a tetteik következményeire. A film azt a kérdést feszegeti, hogy biztos vagy-e abban, hogy ezt akarod tenni" – próbálta elmagyarázta a film lényegét a film rendezője, Tyler Perry, aki egyben a sztori írója is.

Ha ezek után még nem akar azonnal moziba rohanni, és megnézni a filmet, azt a tényt mindenképpen vegye figyelembe, hogy a mellékszereplők között nem csak Kanye West terhes nője van ott, hanem az énekesnő Brandy, illetve Vanessa Williams is. Kim Kardashian amúgy a főszereplőnő kolléganőjét alakítja, és a trailer szerint körülbelül annyi szerepe van, hogy nagyon élethű robot külsejével, kedves orrhangon kritizálja mások ruháját. Ha kíváncsi mások kritikájára, a Jezebel összeszedett párat: a Yahoo! szerint Kardashian jobban tenné, ha azzal foglalkozna, amivel eddig, a The Wrap szerint pedig rettenetes és orrhangú színésznő. A New York Times egyszerűen csak az aranyásó jelzővel illette – mármint a Kardashian által játszott nőt –, az NYDN szerint pedig túl vastag a sminkje, és nagyon levegősen vinnyog. A legjobb jellemzést talán az V Club írta a celebnőről, szerintük ugyanis olyan, mintha Kardashian egy szex-robot lenne, aki először próbálkozik az emberi beszéddel.

Valószínűleg nem ez a szerep fogja meghozni a celebnő számára az Oscart, vagy bármilyen más díjat, de őszintén reméljük, hogy kap még ezen kívül is filmszerepeket. Lehetőleg egy olyan film főszerepét, ami egy kedves, naiv és egyszerű vidéki lány nagyvárosba kerüléséről szól, mert az egyértelműen Kardashianra illene.