A színésznő nehezen akarta elhinni, hogy megnyerték A Nagy Duettet Kökény Attilával, aminek fináléjára annyira elengedte magát, hogy végül teljes önkívületben bulizta át a produkciókat. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje a győzelem mellett annak is örül, hogy egy kicsit ki tudott bújni szerepéből, és a nézők megismerhették Cseke Katinkát.

„A harmadik adásban mondta Ákos [Dobrády Ákos, A Nagy Duett egyik zsűritagja – a szerz.], hogy nagyon jó a hangom, és már érződik, hogy kezdek nyílni. Ez volt az a pont, ahonnan kezdtem igazán jól érezni magam, és valahogy le is lazultam” – magyarázta a Velvet kérdésére a SuperTV2-n múlt hét vasárnap lezárult A Nagy Duett győztese a folyamatot, ami odáig vezetett, hogy végül teljes önkívületben adta elő a fináléban, Kökény Attila oldalán a Macska-jajból ismert Bubamarát.

Az energiák jöttek, ő meg pörgött

Az exmegasztáros Kökénnyel az adások alatt több stílusban is kipróbálták magukat, de a legnagyobbat – a Bubamara mellett – a döntőre választott, méh-jelmezes produkciójuk ütött, amit a Crystal Sosem múlik el című dalához talált ki a Jóban Rosszban szereplője. „Azt gondolom, hogy egy fináléba nem lehet odaállni két mikrofonnal, és elénekelni egy dalt. A visszajelzések pedig azt mutatják, hogy iszonyúan ment a dalhoz a körítés, vagyis a méhecske és a méhész szerelme” – beszélt a produkcióról Cseke. A 41 éves sorozatszereplő az utolsó héten nem forgatott a Jóban Rosszban stábjával, de volt helyette Hal a tortán-forgatás minden hétköznap, így különösen izgult a vasárnapi döntő előtt, amire három produkcióval kellett készülniük.

Elmondása szerint annyira stresszes volt, hogy a finálét megelőző két napban aludni sem tudott. Az energiakészlete azonban nem merült le, sőt. „Annyira fel voltam pörögve, hogy amikor visszanéztem magamat, egyetlen ismerős képet sem találtam a felvételen az asztaltáncról. Teljesen kiesett.” Kasza Tibor [Dobrády és Balázs Klári mellett a harmadik zsűritag –a szerz.] megjegyzésére, hogy hát, úgy tűnik, Cseke nem vette figyelembe, hogy a stúdióban nem lehet inni, a színésznő így reagált: „Egy kortyot sem ittunk. Egyszerűen olyan energiák jöttek, és olyan eufórikus állapotba kerültünk, hogy ha ittam volna, akkor nem tudtam volna Kaszának azt a gyönyörű dalát szép lassan elénekelni méh-jelmezben.”

Összenőtt Bodolai Böbe és Cseke Katinka

Ahogy remélte, a műsor alatt tovább fogyott, a táncnak köszönhetően még két kilóval kevesebb lett A Nagy Duett végére. A kommentekben persze letehénezték, merthogy hiába intik, olvassa a hozzászólásokat, időnként rosszul is esik neki ez-az, és olyankor nem alszik napokig. Aztán megmagyarázza magának, és minden rendben van. „Volt, aki Attila rajongójaként azt írta, hogy mit keresek én ott a gyönyörűséges Attila mellett ekkora tehénként. De ezek valószínűleg olyan nők, akik álmaikban arra gondolnak, hogy Attila egyszer majd csak rájuk néz, és személyes sértésnek vették, hogy én ott ugráltam mellette” – tette helyre magában a dolgokat. Cseke Katinka egyébként úgy érzi, sikerült teljesen kimozdítania a komfortzónájából az exmegasztárost, de azt nem gondolja, hogy ennek hosszú távon megmarad a hatása.

„Szerintem ő intézi tovább a kis fellépéseit, és én is megyek tovább a saját életemmel. Nem hiszem, hogy ennek lesz folytatása, de ki tudja, én semmi rossznak nem vagyok az elrontója. Ez egy showműsor volt, a produkciók a show-nak szóltak, de ha valaki szeretné, hogy fellépjünk együtt, hát, én örömmel vállalom” – fogalmazott A Nagy Duett győztese. Amellett, hogy nagyon örül váratlan győzelmüknek, Csekét az is boldoggá teszi, hogy úgy érzi, sikerült egy kicsit kilépnie Bodolai Böbe karaktere mögül.

"Nagyon szeretem a szerepemet, csak már borzasztóan összenőtt velem. Egy kicsit azt éreztem, hogy szeretnék már Cseke Katinkaként is előlépni, mert olyan erősen rám tapadt már Bodolai Böbe, ami persze a sorozat és a karakter népszerűségét jelzi, de jó volt kicsit mást is megmutatni magamból. A másik cél az volt, hogy az emberek jól érezzék magukat és sokat nevessenek, hiszen ez a műsor erről szól. És azt hiszem, a mi párosunk ezt hozta. Hülyét tudtunk csinálni magunkból, ahogy hülyét mertek csinálni magukból Márkék [Lakatos Márk és Bangó Margit – a szerz.] is, és ez ettől volt jó. Hogy nem akartunk művészkedni."