Christina Hendricks most a Flare magazin legújabb számának címlapján pózol, jóval kisebb mellekkel, és karcsúbban, mint ahogy valójában kinéz. A színésznőnek nem ez az első manipulált címlapja, ahol vékonyra retusálták. Ön szerint képmutatás egy telt nőt vékonyra fotosoppolni, majd azzal büszkélkedni, hogy nem csak vékony nőt tesznek címlapra?

Annak ellenére, hogy a Mad Men színésznőjét, a nagyon vörös és nagyon formás Christina Hendrickset leginkább szexszimbólumként szokás emlegetni az elég nagy méretei ellenére/miatt, mégis folyamatosan vékonyra fotosoppolják őt a magazinokba készült képeken.

A címlapszereplésein nagyon ritkán lehet Hendrickset úgy látni, mint ahogy például a vörös szőnyegen szokott megjelenni, mivel rendre leretusálják róla a „felesleget". Ami szembetűnőbb, hogy nem csak a színésznő csípője-dereka lesz sokkal vékonyabb, hanem a melleit is le szokták kicsinyíteni, mint ahogy azt a Flare magazin is tette a legújabb számának borítóján. Ezen Hendricks keble meg sem közelíti azt a méretet, amit megszoktunk tőle: mintha le lenne szorítva, úgy körülbelül a kétharmadára. A felsőteste is jóval kisebb.

Ön szerint képmutatás Hendricks képeinek manipulálása?

Minket egyedül csak az érdekelne, hogy miért nem vállalják a magazinok (és-vagy Hendricks), hogy eredeti méreteit lássa a világ. Már csak azért is vicces a képek manipulálása, mert a színésznőt rendszeresen lehet látni filmekben és sorozatokban, ahol nem lehet lesatírozni melleinek és csípőjének a felét, vagyis mindenki tudja, hogy mekkora is valójában. Ön szerint képmutatás egy teltebb nőt vékonyra fotosoppolva címlapra tenni, majd azzal büszkélkedni, hogy lám, mi nem csak vékony nőket teszünk az újságba? Szavazzon!