A 40 éves színésznő rosszul érezte magát diétája miatt, ezért most olyan könyvet adott ki, amivel jól nézhetünk ki, jól érezhetjük magunkat és még izgalmas is lesz az étkezés. Napi 66000 forintért.

Gwyneth Paltrow szakácskönyvet adott ki, ami nem is meglepő, hiszen Magyarországon is bevett szokás ez minden unatkozó celeb számára, de az apropó már sokkal érdekesebb: a színésznő azért vette rá magát a nagy műre, mert szörnyen érezte magát, ráadásul gyenge volt és feszült, meg úgy általában rosszul érezte magát, ami állítólag súlyos vérszegénységből és D-vitamin-hiányból adódott (ráadásul korábban elvetélt).

Miután ez kiderült, az orvosa letiltotta a kávéról, a cukorról, az alkoholról, a tojásról, a húsról, a késztermékekről és a búzáról, hogy kitisztuljon és meggyógyuljon a teste. Ez be is jött neki, viszont unalmassá vált számára az étkezés, ami nem is csoda, hiszen gyakorlatilag mindenről lemondott, amit szeretni szokás az evésben.

A nagyon frappáns című It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good And Feel Great (Minden, ami jó: finom, könnyű receptek, amiktől jól nézhetsz ki és jól is érezheted magad) című könyv ennek vet véget: Paltrow Julia Turshen szakács-írónő segítségével írt össze 185 receptet, amiknek fogyasztása után nem csak jól fogunk kinézni és boldogok leszünk, hanem még az evést sem fogjuk unni. A jó kinézés élő bizonyítéka Paltrow, aki gondosan ügyel rá, hogy minden könyvbemutatón megmutassa a combjait. Galériánkban megbizonyosodhat erről.

Annak természetesen mindenki örül, hogy Paltrow már jobban van, viszont az már az első pár recept után feltűnt az olvasóknak, hogy izgalmasan enni, jól kinézni és boldognak lenni bizony baromi drága, mint általában minden, amihez a színésznőnek köze van. Ha ilyen teljes életet akarunk, akkor egy négytagú család napi étkeztetésére úgy 300 dollárt, azaz 66000 forintot kell költenünk. Ha például követjük az útmutatót, akkor a reggeli kacsatojásból készült gombás omlettünk is 28 dollárt, 6100 forintba fog fájni. Paltrow azért megnyugtatta a világot azzal, hogy az egy dollárba kerülő tojás amúgy helyettesíthető olcsóbbal is.

Persze legyen szép, boldog és izgatott az, akinek van erre pénze, ezért Paltrow nem is csinált ügyet ebből a kacsatojás-kérdésből, viszont cserébe elmondhatja, hogy tényleg jól néz ki: könyvbemutatóján 40 életévéből simán letagadhatna minimum tízet, úgyhogy ne is sajnáljuk tőle azt a napi 66 ezer forintot, hiszen a feneke is jó.