Fel tudja idézni a B*witched néven ugrabugráló ír lánybanda legnagyobb slágerét? Sikeresen kiverte a fejéből a Hanson idegesítő dalát, és azt, hogy Aaron Carter valaha is énekelt? Ha utóbbira igennel válaszolt, most nagyon fog szenvedni, mert most megnézhet pár videót, amit az elmúlt években sikeresen törölt az agya, cserébe viszont azt is láthatja, hogy néznek ki most az egykori tinisztárok.

Tokio Hotel

Az elmúlt években Magyarország nagy többsége minden bizonnyal sikeresen elfelejtette, hogy valaha is létezett egy Tokio Hotel nevű német együttes, ami leginkább sündisznó-hajú énekese miatt volt ismert. Nemrég azonban megtudtuk, hogy az emo-zenekar a mai napig létezik, énekese Bill Kaulitz pedig egy fehér-seprűhajú férfivá érett.

Hanson

A Hanson tökéletesen beleillik abba a kategóriába, amit sokan a legszívesebben örökre kiűztek volna az agyukból. A három testvérből álló amerikai együttes 1997-ben robbant be a köztudatba a roppant ötletes MMMBop című slágerrel és szerencsére másra nem is nagyon emlékszünk tőlük. Meglepő lehet, hogy a három Hanson fiú a mai napig zenél, de legalább már csak kicsit néznek ki idiótán.

Aaron Carter

A Backstreet Boysból ismert Nick Carter öccse kevés ideig vezette a slágerlistákat, főleg mert időközben kiöregedett a cuki szőke kisfiúságból, de érthetetlen módon azóta is az énekléssel próbálkozik. Ennél csak az a jobb, hogy a mostmár 25 éves Aaron Carter nem sokat csiszolt a stílusán és körülbelül ugyanúgy öltözködik, mint 13 évvel ezelőtt, csak azóta picit megnőtt, amit galériánkra kattintva meg is nézhet. A fenti videóklip tökéletessége egyébként abban rejlik, hogy az elején a függönyhajú Nick Carter is feltűnik.

B*Witched

Az ír lánybanda létezését biztosan ki akarta törölni az emlékeiből, és eddig minden bizonnyal sikerült is, mert a B*witched viszonylag felejthetőt alkotott a 90-es évek végén. A C'est La Vie, a Rollercoaster illetve a Blame it on the Weatherman (hibáztasd a meteorológust) című számokon kívül nem sok mindent mutattak fel, ha csak nem azt, hogy megdöbbentő módon a mai napig léteznek, és ugyanezen a néven koncerteket is adnak.

SClub7

Az SClub7-ben az volt a legjobb, hogy tinilányok apró topokban ugráltak értelmezhetetlen koreográfiára, mögöttük a három srác pedig szintén nevetségesen topogott, mindezt egy tökéletesen unalmasra megkomponált zenére. A brit tiniegyüttesnek saját sorozata is volt, amit még itthon is vetítettek és a hét fiatal fantasztikus, cselekménydús mindennapjait követhettük benne nyomon.

Blümchen

Blümchen, vagyis Jasmin Wagner a többieknél jóval korábban lett tinisztár – 1995-ben lett népszerű a Herz an Herz-cel, majd a Boomeranggal és rengeteg hasonló számmal. 2006-ban már a születési nevén próbált érvényesülni, válogatásunkba pedig leginkább azért került be, mert 1995 óta ugyanúgy néz ki.