Mi történt Lindsay Lohannel? - tettük fel a kérdést azonnal, amikor megláttuk a színésznő 15 évvel ezelőtti reklámfotóit. Lohan ugyanis nemcsak gyerekszínész volt, de gyerekmodell is, és neves divatcégeket reklámozott az akkor még kedves arcával. 1998 óta azonban kicsit megváltoztak a dolgok, Lohan ugyanis most már a talkshow-kban is csak azon viccelődik, hogy hányszor járt már elvonón.

Lindsay Lohan a napokban David Letterman műsorába kapott meghívást, ahol a showman leginkább függőségéről, illetve közelgő elvonójáról kérdezte az egyre püffedtebb arcú, lecsúszott színésznőt, akit még Charlie Sheen is meg akart menteni.

Letterman rögtön azzal kezdte az interjút, hogy megkérdezte a 26 éves Lohant, nem kellene-e most éppen elvonón lennie, amire a színésznő frappánsan visszaszólt, és kérdőre vonta Lettermant, hogy miért nem olvas bulvármagazinokat. Lohan a következő kérdésnél sem hagyta magát, ugyanis mikor azt a kérdést kapta, hogy eddig mégis hány elvonón volt, csak annyit reagált: jónéhányon. A színésznő aztán elmondta, hogy a május másodikán kezdődő rehab miatt most örül, mivel ezt egy lehetőségként éli meg, hogy végre arra tudjon koncentrálni, amit szeret az életben. Lohan számára ezek szerint ez az elvonó most nem csak életmentő, hanem karriermentő is lesz.

A karriermentés tényleg nem ártana már Lohannek, ugyanis amellett, hogy karfiolarcúvá vált, a munkái sem olyan kaliberűek, mint amilyenek a drogok, az alkohol és Charlie Sheen előtt voltak. Tudta például, hogy azon kívül, hogy Lohan egy cuki kislány és gyerekszínész volt, még modellkedett is neves divatcégeknek? Lohan dolgozott egyebek mellett Calvin Kleinnek és az Abercrombie & Fitch-nek is reklámarcként. Illetve hogy az ugyancsak kissé szétcsúszott Mischa Bartont jóval korábban ismerte szinte bárkinél. Ha megnézte a videót, kattintson galériánkra, és csodálkozzon rá a cuki Lohanre!