A Horrorra akadva-filmek nem a filmművészet csúcsát jelentik, és részről részre egyre kevésbé viccesek és szórakoztatóak, vagyis igazi huszadrangú vígjátékok, amikben huszadrangú színészek kapnak szerepet. Pont ezért készültek tökéletes fotók a film bemutatóján, ahol Mike Tyson bokszoló pulcsiban jelent meg, tippünk szerint többen kissé részegen, Lindsay Lohan pedig magához képest egész tűrhető állapotban.

Hónapok óta lehetett már tudni, hogy készülőben van a Horrorra akadva film ötödik része, amit leginkább azzal próbálnak meg eladni, hogy szerepel benne a botrányhősnő Lindsay Lohan, és a szintén nem szentéletű Charlie Sheen. A két színész önmagát alakítja a filmben, amiben közös ágyjelenetük is van – ha már az életben nem jött össze állítólag. Pedig Sheen szívesen mentorálta volna Lohant, aki visszautasította a színész kegyes ajánlatát, ellenben a pénzét örömmel elfogadta.

A Horrorra akadva ötödik részében azonban nem csak a két színész alakítja önmagát. Feltűnik benne Mike Tyson és Snoop Dogg is, illetve pár pornósztár is, biztos, ami biztos alapon. Ha ez nem lenne elég, a széjjelműtött Heather Locklear is szerepel a huszadrangú vígjátékban, de Hugh Hefner egykori csaja, Kendra Wilkinson és az MTV-s valóságshow-ból ismert Audrina Patridge is.

A film nem tudta kihagyni a tavalyi és az idei év legnagyobb könyvsikerét, A szürke 50 árnyalatát, ezért a regényből készülő filmet megelőzve ők már ki is választották a szerintük megfelelő színészt Christian Grey szerepére. Ezt nem más, mint a Sliders című sorozatból ismert Jerry O'Connell kapta, aki mára már kezd úgy kinézni, mint a gumiarcú John Travolta. Ha még nem kapott elég kedvet ahhoz, hogy elmenjen moziba és megnézze ezt a remekművet, kattintson galériánkra, és nézze meg, kik játszanak a filmben!