A Szombat esti láz műsorvezetője erősen tupírozott oroszlánsörényt viselt a fején a műsor legutóbbi adásában, de hosszú szőke haját fogták már kontyba is az adások során. De melyik a jobb?

Szombaton véget ér az RTL2-n futó táncos-celebes showműsor, a Szombat esti láz, amiben a feltűnő dekoltázsok és zokogások mellett meglepetések is akadtak, például kiderült, hogy Tóth Gabinak jól áll és jól is megy ez a sport, fel is merült a kérdés, hogy mégis miért nem táncosnak ment. Kovalcsik Ildikó Liluval viszont keveset foglalkoztunk, pedig, amellett, hogy ő Csonka András műsorvezető-társa, elég szerencsés adottságai vannak, rögtön ott van például a lába. Vagy a haja.

Melyik frizura a legjobb?

A 36 éves, egygyerekes anyából a műsorkészítők a jóízlés határain belül igyekeztek mindent kihozni, amit csak lehetett: többször térd felett érő ruhát adtak rá (amikor nem, akkor kivágottat), a haját pedig hol feltűzték, hol elegáns kontyba fogták, hol pedig oroszlánsörényt tupíroztak belőle. Az utóbbi talán nem a legszerencsésebb választás, a műsorvezető arca,feje szinte elvész a haja alatt – de mondja meg ön, melyik frizura állt neki a legjobban! Az első adásban egyébként Kovalcsik Ildikó Lilu is táncolt egy kicsit műsorvezető-társával, Csonka Andrással. "Botlábam van, egyáltalán nincsen semmiféle ritmusérzékem, nem is szeretek táncolni" – mondta a produkciót megelőző kisiflmben Lilu, aki az adások során a legkülönfélébb jelzőket találta meg a párosokra – akadt olyan páros, amelynek az előadását lecsibészezte.