Idén tavaszra egyértelműen odaért híres nővérei mellé hírességben Elizabeth Olsen, aki ráadásul nagyon hasonlít is a híres nővéreire. Olyannyira, hogy nem túl könnyű megkülönböztetni egymástól a 3 Olsen lányt. Önnek megy?

Mary-Kate és Ashley Olsen annyira együtt mozgott az utóbbi húsz évben, hogy az ember akár azt is hihetné, hogy egy nagyon hosszú nevű emberről van szó, amikor róluk beszélnek. A világ leghíresebb tévés ikrei ma már nem igazán szerepelnek filmekben, sokkal inkább saját divatcégeiket irányítgatják.

Odaért viszont melléjük hírességben a húguk, Elizabeth Olsen, aki csak két évvel fiatalabb nővéreinél, 24 éves, és nagyon hasonlít rájuk. Elizabeth egyébként színésznő, és egész jó filmekben játszik, ezért, ha mostanában azt hiszi, az ikerpár valamelyik tagját látja egy filmes vörös szőnyeges esemény képein, akkor szinte biztos, hogy Elizabeth Olsen az.

Vannak apróbb különbségek az Olsen lányok között, de ezeket inkább nem árulnánk el, hanem jöjjön rá ezekre ön is magától, miközben kitölti a kvízünket! Melyik Olsen lány van a képen?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »