Voltak idők, amikor Miley Cyrus nem volt több egy cuki cserfes kislánynál, amikor Alyson Hannigennek már a zenetáboros furulyafelhelyezés járt az eszében tiniként és amikor Steve Carrel egy nem létező hotdog megevéséért kapott szerepet. Íme hét video az igazi szereposztó díványról!

Sok hollywoodi színész nem fokozatosan, lépcsőnként indult el a hírnév felé, hanem egy nagy filmmel, ami rögtön ismertté tette őt. Azonban ezeket a szerepeket is meg kellett kaparintani, amit emlékezetes meghallgatásokon értek el. Ezekről készített videós összeállítást a Buzzfeed, mi pedig kimazsoláztuk a legmenőbbeket.

Mi lett ezekből a kislányokból?!

Miley Cyrus 12 évesen vetette magát a kamerák elé, hogy ő kapja meg Hannah Montana szerepét. A video első részében még cuki, tipikusan amerikei kislányként vigyorog, a következő meghallgatáson azonban már kézbe vehette őt egy stylist, dob is a lánykán pár évet a smink és a frizura. Megfigyelhető, hogy a szülinapi partiról hadaró, a castingot végzőket sűrűn megnevettető Cyrus mennyivel aranyosabb volt, amíg nem vált olyan kurvássá, amilyen most.

Cyrus mellett egy másik kislány – csak egy csöppet tehetségesebb – Natalie Portman, akit a Leon, a profi meghallgatásán nézhetünk meg. Portman zsigerből hozza a kemény családban felnőtt, minden durvaságra képes, kemény kiscsajt.

Lindsay Lohan az Apád-anyád ide jöjjön! című családi matinéval vált ismertté, hírhedt csak később lett, amikor a narkó is behatolt az életébe. A Disney-produkció videóját nézve el se hiszi az ember, hogy ő ugyanaz a csaj, mint ő.

Tinicsajok

Alyson Hannigan videóját először hang nélkül az igazi megnézni, ekkor kapunk egy cukin mosolygó, pajkos kislányt. Aztán hanggal, és ekkor jönnek az Amerikai pitéből ismert részek, amikor csillogó szemekkel közli, hogy furulyát dugott a puncijába.

Gabourey Sidibe castingos alakítása az egyik legjobb. A színésznőt a Precious – A boldogság ára főszerepére szervezték be éppen, ebben egy bánalmazott, túlsúlyos, tiniként teherbe esett lányt kellett alakítani, amiért később Oscarra is jelölték. A videón saját életéről kesereg, néha a hangját is hatásosan felemelve. (Vigyázat, a videón sok-sok másodperccel el van csúszva a hang a képtől!)

Három mókamiki

Steve Carrel A híres Ron Burgundy legendája miatt került be egy castingra. Itt egy igazi idiótát kellett eljátszania, ami – lévén, hogy komikus – nem esett nehezére. Kiemelkedően vicces rész, amikor a nem létező hotdogját falja, miközben röfögve röhög egy poénon.

És végül íme a video, amiért Jimmy Fallon megkaphatta a Saturday Night Live című show vezetését. Hihetetlen, mennyi arca van a fickónak, még gitározni és énekelni is tud.

Amennyiben még több ilyen videót szeretne megtekinteni, kattintson erre a linkre, és az elröpíti a Buzzfeed oldalára!