A most 46 éves Halle Berry nemrég jelentette be, hogy újra terhes, de nem ő az első celebnő, aki negyven éves kora után vállalt gyereket. A legtöbben még közelebb voltak a negyvenhez, mikor szültek, de John Travolta felesége, Kelly Preston már 47 is elmúlt, mikor világra hozta fiát, Benjamint.

Halle Berry

Halle Berry az első gyerekét is negyven éves kora után szülte, pontosabban akkor, mikor 42 volt. Nahal az akkori pasijától, Gabriel Aubrytól született. A 46 éves Halle Berry nemrég bejelentette, hogy újra terhes, második gyereke pedig vőlegényétől, Olivier Martineztől születik meg körülbelül fél év múlva.

Courteney Cox

A most 48 éves színésznő 1996-ban, a Sikoly című közös filmjük forgatásán ismerkedett meg David Arquette-tel, akivel három évvel később összeházasodtak, majd évekig tartó próbálkozások után 2004-ben megszületett mesterséges megtermékenyítéssel fogant kislányuk, Coco. Courtney Cox 40 éves volt lánya születésekor, 2008-ban pedig újra gyereket szeretett volna vállalni, ám az már orvosi rásegítéssel sem sikerült, David Arquette-tel azóta el is váltak. Coco keresztanyja egyébként Jennifer Aniston, akivel Cox még a Jóbarátokban játszott együtt.

Salma Hayek

Salma Hayek 2007 szeptemberében, 41 évesen szülte meg első és azóta is egyetlen gyerekét Valentinát, pár hónappal a kislány születése után pedig bevallotta, hogy eredetileg fiút akart. A színésznőnek azóta sem született másik gyereke, de szívesen jótékonykodik mások gyerekeivel: Sierra Leonéban például megszoptatott egy afrikai csecsemőt, mert az anyjának elapadt a teje.

Celine Dion

Celine Dion 42 éves volt, mikor ikerfiai születtek akkor 68 éves férjétől, René Angeliltől, akivel akkorra már volt egy fiuk. Celine Dion ikerterhesége alatt egyébként komplikációk léptek fel, ezért egy hónappal a kiírt időpont előtt kórházba szállították, így korábban hozta világra az ikreket, Eddyt és Nelsont.

Marcia Cross

A Melroce Place-ből és a Született feleségekből ismert Marcia Cross 45 volt, mikor megszülte ikerlányait Edent és Savannaht. A színésznő pedig annyira megszerette a pelenkázást, hogy rögtön meg is fordult a fejében, hogy lányai mellé örökbefogadna egy fiút.

Naomi Watts

Naomi Watts 40 éves volt, mikor 2008-ban világra hozta második gyermekét, Samuel Kait. Watts és férje, Liev Schreiber színész 2005 óta vannak együtt, első fiuk, Alexander Pete pedig 2007-ben született.

Madonna

Madonna nem sokkal azelőtt szülte meg második gyerekét, Roccot, hogy betöltötte volna a negyvenkettőt. Fia az énekesnő akkori férjétől, Guy Ritchie rendezőtől született, Madonna idősebb lánya pedig már annyi idős, hogy be is pasizott nemrég.

Uma Thurman

Uma Thurman első két gyereke még korábbi férjétől, Ethan Hawke-tól született, lánya pedig 41 éves kora után, mostani pasijától, a bankár Arpad Bussontól. A kislány egyébként öt darab keresztnevet kapott, így lett: Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

Kelly Preston

John Travolta felesége, Kelly Preston 47 éves korában szülte meg egy floridai kórházban Benjamint, aki körülbelül másfél évvel azután kjött világra, hogy a házaspár közös fia Jett, 16 évesen elhunyt.