Továbbra is keressük a legjobb nőt, aki fantasyben, de legalábbis spéci kosztümben szerepelt. Az első körös szavazás után a mezőnyt eléggé megrostáltuk, de így is maradtak jócsajok bőven. Szavazzon most is, hogy a harmadik, utolsó körbe juttassa kedvencét! Extraként mindegyik színésznőről egy szerepen kívüli, frissebb képet is mutatunk.

Alice Cullen, vagyis Ashley Greene

Ashley Greene valahogy fiatalabbnak és törékenyebbnek tűnik vámpírbőrben (az Alkonyatban szerepel), élőben egészen máshogyan dögös. Mindkét módon csinos, ha önnek is tetszik, pontozza ehhez méltón.

Arwen, vagyis Liv Tyler

Liv Tyler nemigen különbözik a való életben attól a tündehercegnőtől, akit A gyűrűk urában alakított, legfeljebb a füle rövidebb, amit aligha bán bárki is. A többi szereplőt leverte, de ő a legjobb?

Buffy, vagyis Sarah Michelle Gellar

Bár valamiért azt hittük, hogy Sarah Michelle Gellarnál voltak jobb csajok a Buffy, a vámpírok réme című kultikus tinisorozatban, önök szerint a vösör Willow labdába sem rúghatott mellette.

Daenerys Targaryen, vagyis Emilia Clarke

A világ (egyik) legmenőbb sorozatának legtökösebb csaját játssza, és hát milyen dögös már! Igen, ő itt Emilia Clarke, akit a Trónok harcából ismerhetnek, mint Daenerys Targaryent. Maradt kérdés?

Evanora, vagyis Rachel Weisz

Rachel Weisz sosem fog megöregedni, és erről nem annyira a botox, mint inkább a remek génjei felelősek. Az Óz, a hatalmasban Evanorát, a boszorkányt játszotta, így.

Fekete Özvegy, vagyis Scarlett Johansson

Scarlett Johansson se nem boszorkány, se nem vámpír, de fantasztikus képességei vannak, és menő, fantasys kosztümje, amelyben főleg bosszút áll.

Júlia, vagyis Gemma Arterton

Gemma Artertont a britek már nagyon régóta szeretik, mi csak azóta, hogy a Boszorkányvadászokban Júliát alakította – vagyis Juliskát, aki Jancsival együtt felnőtt, és boszorkányokat hentel a közjó érdekében.

Phoebe Halliwell, vagyis Alyssa Milano

A jelek szerint Alyssa Milano lett olvasóink örök kedvence, teljes joggal: a Bűbájos boszorkák egyik főszereplője pont ugyanúgy néz ki, mint amikor a sorozatot forgatták.

Ridley Duchannes, vagyis Emmy Rossum

Talán Emmy Rossumé a mezőny legjelentősebb átváltozása. A Lenyűgöző teremtményekben gonosz boszorkánylányt játszott, aki jónak indult, csak hát Közbeszólt A Végzet.