Csak nem akar beindulni a tavasz. A tenisz viszont tavaszi, sőt nyári elfoglaltság, mindegy, hogy űzi-e az ember, vagy tévén követi a közvetítéseket. Hát napsütés egyelőre nincs, de a legszebb teniszes barátnőket vagy feleségeket elnézegetve talán elviselhetőbbé válik az állandó eső. Szavazzon, hogy melyiküket találja a legszebbnek! Értékelje tízessel, aki nagyon tetszik önnek, és egyessel, aki egyáltalán nem.

Biljana Sesevic

Ő a szerb Janko Tipsarevic felesége, aki jelenleg a tenisz világranglista kilencedik helyén áll. 2007-ben jöttek össze, és 2010 júliusában házasodtak össze. Sesevic korábban a Novi Sad-i televízió egyik háziasszonya volt, később pedig a Sun Seeker jachtcéggel kötött két éves modellszerződést.

Brooklyn Decker

A huszonöt éves Decker 2009 óta az amerikai Andy Roddick felesége. Deckert egy bevásárlóközpontban fedezték fel, és 2003-ban már az év modelljének választották az egyik ügynökségnél. Szerepelt a Cosmopolitanban, az FHM-ben, és modellkedett többet között a Victoria's Secretnek is.

Cecilia de Liberti

Az argentin Juan Martin del Potro csaja modellként dolgozik, és vetkőzött a Playboynak is. Ezen kívül különböző magazinokban is felbukkan időnként. A twitterét feltúrva arra jutottunk, hogy szeret Rómában és Párizsban sétálgatni.

Donay Meijer

Ugyan 2012 elején szakított Bernard Tomic-csal, ettől függetlenül fájt volna a szívünk, ha kimarad a listáról. Ahogy egy interjúban elmondta, azért mentek szét a horvát gyökerekkel rendelkező teniszessel, mert ő nagyobb személyiség. Meijer modellkedik és elvileg gyógyszerésznek tanul.

Ester Satorova

A cseh Tomas Berdych, aki jelenleg hatodik a világranglistán, kilenc év után hagyta ott korábbi barátnőjét, a szintén teniszező Lucie Safarovát a huszonegy éves cseh modellért. Annyit lehet tudni a kapcsolatukról, hogy 2011 őszén jöttek össze.

Jarah Mariano

A huszonnyolc éves amerikai modell a spanyol Fernando Verdascóval randizgat. Saját leírása szerint félig koreai, negyedrészt hawaii, negyedrészt pedig ismeretlen. Mariano dolgozott a Victoria's Secretnek, és szerepelt a Sports Illustrated 2008-as és 2009-es fürdőruhás számában.

Kim Sears

A jelenleg világranglista második skót Andy Murray barátnője. Sears és Murray még 2005-ben találkoztak a US Openen, és 2006 óta vannak együtt. 2009-ben szakítottak, de csak fél évig voltak külön, azóta elvileg tökéletes az összhang. Sears állítólag állatportrékat festeget.

Maria Perello

Az egykori világelső Rafael Nadal barátnője. "Mindketten nagyon félénkek, átlagos emberek, akik egyszerűen szeretnek élni" – nyilatkozta a Daily Mailnak korábban az egyik barátjuk. Ennek megfelelően alig lehet kideríteni róla valamit. 2005 óta vannak együtt.

Sara Foster

Ő a jelenleg világrangista tizennegyedik német Tommy Haas felesége. Foster színésznőként dolgozik, legismertebb szerepe a Beverly Hills 90210 című sorozathoz kapcsolódik, de felbukkant más sorozatokban is. Mielőtt színészkedéssel próbálkozott volna, természetesen Foster is modellkedett. A twitterén szerencsére akadnak szexisebb képei is!

Suncica Travica

Oké, a huszonhét éves Viktor Troicki soha nem tartozott a legjobb teniszezők közé, viszont modell csaja simán odafér a legszebb teniszes barátnők listárája. Mivel akkorát nem sikerült még robbantania a modellvilágban, annyit tudtunk kideríteni, hogy huszonhárom éves.

Zaira Nara

Az argentin Juan Monaco sem tartozik a legjobb teniszesek közé, bár a világranglistán egyszer feljutott a tizedik helyig is. A modell és műsorvezető barátnője könnyen lehet, hogy híresebb is, mint ő, ugyanis 2010-ben az FHM a világ 47. legszexisebb nőjének választotta.