Azok után, hogy Justin Bieber az Anne Frank-ház látogatás után azt nyilatkozta, hogy a 15 évesen Auschwitzban meghalt zsidó lány biztos a rajongója lett volna, összeszedtünk még pár hasonlóan botrányos, durva, illetve nevetséges megnyilvánulást celebektől. Nem fogja elhinni, hogy ki mennyire idióta.

Sajnos nem mindig fogják vissza magukat a hírességek, és mikor megszólalnak, rengetegszer hülyeség ömlik ki a szájukból. Így történhetett meg, hogy volt aki bevallotta, hogy szereti a pelenkák szagát, illetve hogy egy másik celeb szerint melegházasságnak csak nő és férfi között szabadna megköttetnie. Persze vannak alapvetően buták is, akik úgy tudják, hogy Japán az Afrikában van, és van aki a saját véleményeivel sem ért egyet.

A kedvencünk viszont alapvetően az a celebnő, aki nem érti, hogy miért vannak női politikusok, mert azok menstruálnak, hisztiznek, és ő sem lenne képes vezeti egy országot. Ha nem hiszi el, hogy tényleg vannak híres emberek, akik ekkora ökörségeket képesek mondani, kattintson galériánkra, és szörnyedjen el!