A Victoria's Secret legismertebb arca többé nem lesz hivatásos angyal. A hír valószínűleg attól függetlenül is sokakat megrázott, hogy még az is lehet, hogy Miranda Kerrt Palvin Barbara váltja majd. Galériánkban összegyűjtöttük Miranda Kerr legemlékezetesebb pillanatait, amiből megtudhatja, miért fog annyira hiányozni nekünk és önnek is a modell.

Mint ahogy azt a Dívány megírta, a pletykák igaznak bizonyultak, és Miranda Kerr többé tényleg nem lesz a Victoria's Secret fehérneműmárka hivatásos angyala. Orlando Bloom felesége április 20-án lesz 30 éves, ami miatt úgy érzi, élete egy teljesen új szakaszába ért, ezért inkább másra szeretne már koncentrálni, így nincs ideje a nagyobb kötelezettségekkel járó szerződésre a Victoria's Secrettel.

"13 éves korom óta modellkedem, mostanra pedig elértem életem egy teljesen új szakaszához. Igazából már a fiam megszületése óta gondolkodtam a dolgon, mivel az utóbbi időben sokkal jobban kell beosztanom azt az amúgy is kevés időmet. Továbbra is 100%-os munkát szeretnék nyújtani a klienseimnek, ebbe pedig már úgy érzem, nem férnek bele hosszú távú elkötelezettségek, ezért mostantól kezdve maximum 3 hónapos szerződéseket írok alá. Elértem a karrieremnek ahhoz a pontjához, amikor már a saját lehetőségeimet kell latolgatnom, ezek pedig tökéletesen tükrözik a szenvedélyeimet is" – magyarázta a visszavonulás okát Kerr az ausztrál Sydney Morning Herald magazinnak.

Azt még nem tudni, hogy a 2006-ban Gisele Bündchen helyére belépő Miranda Kerrt ki váltja majd a fehérneműmárka új angyalaként, de az biztos, hogy egyre több pletykát lehet hallani arra vonatkozóan, hogy Palvin Barbara lehet az új befutó. Persze bárki is váltja majd Kerrt, biztos, hogy nem fogja pótolni a Victoria's Secret legismertebb arcát, aki borzasztóan fog hiányozni a bemutatókról. Kattintson galériánkra, és tudja meg, hogy miért!