A filmtörténelem legemlékezetesebb férfiseggei

2013.04.21. 16:25

Hogy pasik hátsójából se legyen hiány, most a filmszínészek meztelen seggeit szedtük egy csokorba. Vannak köztük egész jó példányok, de olyan jeleneteket is becsempésztünk, amik ugyan nem erotikusak és szexik, valami miatt mégis a retinánkba égtek. Ne lepődjön hát meg, ha Christian Bale formás popsija után felbukkan a meztelen Steve Buscemi is. Díjazza kedvencét a legtöbb ponttal!

Ashton Kutcher

Nemcsak Demi Moore, de mostanában exférje is rászokott hátsójának mutogatására, és Ashton Kutcher sem kispályázik. A színész egy év leforgása alatt kétszer is megszabadult az alsónadrágjától szerepei kedvéért: először a Toyboy - Selyemfiú a pácban című filmben, aztán a Csak szexre kelleszben. A muszáj nagy úr, mert valójában Kutcher segge viszi mindkét produkciót.

Brad Pitt

Brad Pittnek még hamvas pasiként, 2004-ben villant a feneke a filmvásznon a Trójában, ráadásul nem is csak egy pillanatra: a színész hosszú perceken keresztül időzött meztelenül a kamerák előtt. Pitt aztán nagyon szemérmes lett a későbbiekben, a Benjamin Button különös életében például már fenékdublőrt alkalmaztak helyette.

Bradley Cooper

Az utóbbi évek ügyeletes sármőrjéről se tudják sokan, hogy volt idő, amikor jó pénzért ő is letolta a gatyáját: Bradley Cooper 2002-es Benging All te Rules-ben vetkőzött. A színészről már korábban, főiskolásként is készülhettek volna jó kis meztelen fenekes anyagok, de Cooper akkoriban attól tartott, a pucérkodás ártana a karrierjének, ezért nem vállalta be a nudista strandot.

Christian Bale

A filmtörténelem egyik legszexibb sorozatgyilkosát alakító Christian Bale pucér feneke is természetesen az Amerikai pszichohoz kapcsolódik. A sztár ráadásul nemcsak hátulról mutatja meg magát a filmben, hanem a farka is megvillan egy pillanatra.

Clive Owen

Clive Owen karrierje konkrétan meztelenkedéssel kezdődött: a színész már az első filmjében, az 1991-es Takard el a szememben ruha nélkül mutatkozott, de ez akkor nem hozta meg neki a várva várt sikert. A fenékmutogatásról szerencsére befutott sztárként se mondott, le, így a Golyózáporrban is megcsodálhatjuk.

Ewan McGregor

Ewan McGregorról azt kell tudni, hogy nagyon nehéz olyan, a nevével fémjelzett filmet találni, amiben nem mutogatja magát. Meztelen volt a Trainspottingban, a Párnakönyvben és a Young Adam-ben is, de talán a legemlékezetesebb pucér jelenete a Velvet Goldmine című filmben volt. Az alábbi videónak van folytatása is, ahol a színész pénisze leng a nagyvilágba, ide kattintva megnézheti.

Guy Pearce

A méltatlanul mellőzött Guy Pearce nemcsak a kritikusokat, hanem a nőket is meggyőzte a 2000-es Memento című filmben, melyben verekedés közben lecsúszik róla a dereka köré tekert törölköző. A színész nevét korábban egy erotikus jelenet kapcsán említettük meg, 2011-ben ő volt az egyik azok közül, akik valósághű szexjelenetet alkottak a filmvásznon.

Ken Jeong

A kínai származású színész európai szemmel nézve nem mondható szexinek, mégis a listánkon a helye. Ken Jeong jelenete a Másnaposokban az egyik legemlékezetesebb, amikor is kiugrik az autó csomagtartójából - természetesen meztelenül, természetesen segget villantva, feszítővassal fenyegetőzve.

Sacha Baron Cohen

A 2006-as Boratban a kis kínai után még nagyobb sokk éri a nézőket: Borat, a kazah nép nagy fehér gyermeke és producere közt némi nézeteltérés támad, amit meztelenül próbálnak meg lerendezni egymást közt. Sacha Baron Cohen seggét egyébként legjobban Eminem ismerheti, az ő fejére esett ugyanis a színész az MTV Movie Awardson.

Steve Buscemi

A ronda, ám szexi Steve Buscemit a Fargoban végre meglovagolja egy nő, de nem is Buscemi szerencsétlen karakteréről lenne szó, ha legalább ez jól sülne el. A csaj repül róla és őt is áthajítják a szoba másik végébe, aki szeretné az ő seggét is látni, kattintson a videóra.