Minden realityben fontos, hogy szerepeljen benne egy főhülye. Lehet nehéz beszédű, piálhat egész nap gátlástalanul, vagy akár eladja az anyját is pár perc szereplésért, de kellenek. Na de ki volt a legdurvább eset? Összeszedtük az öt legkeményebbet. Egy pont, ha normális figura, öt, ha orvosi eset.

BB Pongó

A valóságshow-s hülyék archetípusa a nemrég újra előkerülő Lassan László, aki leginkább attól emlékezetes, hogy folyamatosan a közepesnél valamivel rosszabbul hozta az értelmes, de magából pár perc kamerázásért minden gond nélkül hülyét csináló figurát az első Big Brotherben. Nagy felhajtás közepette ő is idő előtt átment a konkurens műsorhoz, ami ezúttal a Való Világ volt, aztán egy ideig még próbált fennmaradni, hogy végül visszamenjen bugyit árulni. A napokban Hajdú Péternek vallotta be, hogy sokáig daganatos betegséggel küszködött.

Éden Levi

Az Éden Hotelben tényleg túltengenek a hülyék, de a egyértelműen a jászkarajenői focista, Levi hagyta a legmélyebb nyomot a nézőkben. Levi tulajdonképpen nem tér el egy átlagos magyar fiataltól, de a kamerák előtt csak nagyon kevesen merték ennyire egyértelműen felvállalni, hogy bizony néha hányásig piálnak, és úgy általában szeretik elengedni magukat. Ezt a figurát járatta végül csúcsra a szomorú módon csak egy szériát megélt Aranypartban is, hogy aztán a Golden Coast zenekarral kényszerítse aljas röhögésekre az embereket, mellesleg apává váljon.

Éden2 Anikó

Talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, listánkról az Éden Hotel 2-ben feltűnt Anikó az egyetlen, akinek az átlagostól eltérő gondolkodása és kicsit gyengébb beszédkészsége egy másodpercig sem tűnt szórakoztató bolondozásnak. Az Éden Hotelben alapelvárásként előkerülő aljas taktikázást és hazudozást pedig a tévénézők sem honorálták, a műsor után azonnal el is tűnt egy időre, hogy később egy autólopással hívja fel magával a figyelmet. Az biztos, hogy a műsor nézői rég láttak ennyi sötétséget egyszerre, mint amennyi Anikó jeleneteiből áradt.

VV Alekosz

Nagy Alekosz azzal emelkedik ki a többi versenyző közül, hogy ő a ködös értelmű körmondataival és teljesen reménytelen csajozási kísérleteivel egészen a VV4 megnyeréséig tudott menetelni. Sőt, utána még kapott egy saját feleségkereső műsort is, hogy aztán a TV2-höz való átigazolásával rúgjon magának egy óriási öngólt, jelenleg pedig az egyetlen szereplési lehetősége az, hogy pereskedik kicsit az RTL-lel, és várja, mikor hívja meg beszélgetni Hajdú Péter. Alekosz szereplése az újkori magyar valóságshow-k egyik fontos része, hiszen ő az első, akit nyilvánvalóan azért imádott a publikum, mert nem normális.

VV Cristofel

Az RTL Klub valószínűleg Alekosz méltó utódját látta Pitman Cristofelben a Való Világ ötödik szériájában. Cristofelnek mindene meg is volt hozzá, hiszen ő is állandóan csajozni akart, de talán egy kicsit még butább módon. A különbség az volt, hogy ameddig Alekosz egy békés figura volt, addig Cristofel gyakran viselkedett úgy a többi villalakóval, mint aki verekedni akar. Nem tolerálták ezt a nézők sem, és az első adandó alkalommal kiszavazták. A férfi azóta adott pár pofont Veronikának, aki mellesleg egy kis ideig Alekosz nője is volt, illetve összehozott pár zenetörténeti jelentőségű klipet is.