Ozzynak kicsit túl jól sikerült felidéznie az épp újra összeálló korai Black Sabbath életérzését: másfél évig pokollá tette családja életét azzal, hogy megint piált és drogozott. A felesége épp neveli, de jelenleg nem túl romantikus a viszonyuk.

Itt az ideje, hogy nemzetközi vizekre evezzünk, és lelúzerezzünk valakit, akibe egyébként nem tudunk belebotlani minden második plázahakni során. Na nem azért, mert a magyar vonal ne tett volna meg mindent azért, hogy bekerüljön, de sajnos VV Alekosz elbukott háza ellenére sem lehet rövid időn belül kétszer is a megtisztelő cím birtoskosa. Pláne azért, mert a Black Sabbath régi-új énekese, Ozzy Osbourne olyan produkcióval állt elő, amire nagyon nehéz szavakat találni.

A most 64 éves, már nagypapa Ozzy annyira jól felidézte az egyébként hosszú idő után új dalt is összehozó klasszikus Black Sabbath felállás hangulatát magában, hogy másfél évig újra megtalálta fiatalkori énjét, és folyamatosan drogozott és ivott. "Az utóbbi másfél évben ittam és drogoztam. Nagyon nagy volt a sötétség körülöttem, és seggfejként viselkedtem azokkal, akiket a legjobban szeretek: a családommal. Mindemellett boldogan jelentem, hogy negyvennégy napja józan vagyok. Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, Sharon és én nem válunk. Csak próbálok jobb emberré válni. Bocsánatot kérek Sharontól, a családomtól, a barátaimtól és a zenésztársaimtól azért a viselkedésért, amit ebben a periódusban produkáltam... és persze a rajongóimtól is. Isten áldjon benneteket" – vallotta be Facebookon a világnak.

Ozzynak ezzel sikerült tönkretennie az amerikai álmot: a mostanában már csak totyogásra képes férfit mindenki egy szerethető figurának gondolta, aki nyilvánvalóan sehol nem lenne, ha felesége, Sharon Osbourne nem kaparta volna össze. Többször is kellő iróniával, de semmit sem szépítve mesélt drogos múltjáról, a közvélemény pedig valamiért nem gondolta volna, hogy valaha is felfrissíti ezt. Ehhez képest a nagyközönség előtt profin titkolta, hogy saját bevallása szerint is tönkretette a a családja életét, akik valószínűleg örökre el is hagyták az MTV klasszikus valóságshow-jában, a The Osbournesban mutatott laza és dilis család képét akkor, amikor egy rommátépett nagypapával kellett egy levegőt szívniuk.

Ezzel persze vége is lehetne a sztorinak, hiszen ha minden rendben halad, akkor a mostanában már tényleg csak az arcából élő Ozzy már akár ötven napja is tiszta lehet, de kiderült, hogy felesége egyáltalán nem veszi ezt olyan lazán, mint amennyire a bejegyzésből tűnt: a TMZ egy forrása szerint gyakorlatilag szünetelteti a kapcsolatukat egészen addig, ameddig újra nem lesz képes bízni csapodár férjében. Jó ízlelgetni a mondatot: bízni Ozzy Osbourne-ban, hogy többé nem fog drogokhoz nyúlni. Így már nem i tűnik olyan szétrobbanthatatlannak ez a házasság.