A 21. századi Amerikai Egyesült Államokban létezik egy olyan dalművész, aki olyannyira tiszteli magát, és megveti a médiát, hogy koncertjeiről képes kitiltani a fotósokat. Beyoncé Knowles azonban szokás szerint el fog bukni, a kamerás mobilok korszakában nem lehet semmit elrejteni.

Beyoncé Knowles különösen tehetséges (az éneklés mellett) abban, hogy kivételesen nagy öngólokat tud rúgni magának. Az egyik legnagyobb ilyen potyája az volt, amikor a február 4-i Super Bowl-fellépése után erősen szelektálta a róla készült képeket, aminek eredménye persze a fotósok lázadása lett. Ez a lázadás abban merült ki, hogy kiszivárogtatták a legförtelmesebb fényképeket a Díváról. Beyoncé most úgy döntött, megelőzi a nagyobb gikszert, és eleve kitiltotta a fotósokat most induló világ körüli turnéjárról, a Mrs. Carter Show World Tour 2013-ról.

Beyoncé 65 országban jelenik majd, meg, de a szlovák, szerb, brit, kaliforniai, floridai és kanadai fotósok így is hoppon maradtak/maradnak. Regisztrálniuk kell, és így letölthetnek majd koncertenként – írd és mondd – három-öt képet erről a linkről. A műcsöcsös fényképeket ráadásul a stábbal utazó fotós készíti majd, borítékolható, hogy Beyoncé úgy fog rajtuk csillogni, mint a Vénusz Nap felőli oldala pitymallatkor.

A hivatalos kérés

"Nem adunk meghatalmazást fotó készítésére a show során. A helyi médiumok, beleértve a nyomtatott és online sajtót, kapnak egy linket, ahonnan letölthetnek fotókat minden koncertről. Regisztrálniuk is szükséges, hogy hozzáférhessenek a fotókhoz."

A fotóügynökségek megrázták magukat, és puffogás helyett kitalálták, hogy majd az arénákban tomboló rajongók fotóiból szemezgetnek. Ne legyen kétségünk, megtalálják majd a legszörnyűbb beállításokat, amiket nem fog senki fotoshopolni.

Az Fstoppers megjegyzi, Beyoncé tanulhatna a londoni olimpián mémmé vált amerikai tornászlánytól, Mykayla Maroney-tól. Az éremátadási ceremónián flegma, elégedetlen arcot vágó lány élt a lehetőséggel, és rá is játszott később a figurára, ismert is lett. Hozzáfűzik, Beyoncé menedzsmentje megérthetné, hogy egy Super Bowl-szintű eseményen olyan gyorsan pörög a képszerkesztés, hogy képtelenség az ocsút kiszórni, de a fotósok általában jó képek készítésére és leadására törekednek. Ezért szimpla ostobaság a cenzúra és a kitiltás.