Dukai Regina a bal kezével táncol új klipjében

mm
2013.04.24. 14:52
Ha nem tudja, vagy nem akarja végighallgatni Metzker Viki és Dukai Regina új, közös számát, akkor görgessen lejjebb, öt animált gifben összefoglaltuk a lényeget. Dukai Regina énekel, valamint a bal kezével táncol.

Elkészült Dukai Regina és a DJ-vé vált playmate, Metzker Viki közös nyári száma, a Don't let me know című szám, és a hozzá készült videóklip. A videóban a DJ csavargatja a potmétereket egy nagyon villódzó fényes klubban, Dukai Regina pedig fehér háttér előtt énekel, táncol, rázza a kezét.

Ha nem tudja, vagy esetleg nem akarja végignézni a klipet, akkor alább összegyűjtöttük öt gifben a lényeget. A szám egyébként a Youtube-os kommentek alapján nagy sikernek ígérkezik, szinte csak pozitív kommenteket olvasni alatta.

1. Rázd a tested!

dukay1b.gif
Fotó: Velvet

A modellért rajongó, férfiolvasóink valószínűsíthető nagy bánatára Dukai Regina olyan képkivágásban rázza magát, a haját hátulról megtartva, hogy csak a válla rángatózásából tudunk arra következtetni, mennyire pattoghatnak a mellei.

2. Tudod, csajszi!

dukya4b.gif
Fotó: Velvet

Klasszikus énekesnős beállás az, amiben a nyomatékosítás kedvéért az énekesnő az egyik kezét felemeli kinyújtott mutatóujjal, és tanárnős jelleggel elhúzza az arca előtt, hogy tényleg mindenki figyeljen rá. Innentől kezdve az már szinte mindegy is, mint mond. Dukai ráadásul azzal cifrázza a dolgot, hogy csavargatja közben a kezét.

3. Gyerünk!

dukay2.gif
Fotó: Velvet

Az előző mozdulat egy változata, pompás összekötőmozdulat, ha például arra hívtuk fel a figyelmet, hogy mindjárt jön a zúzás, amire már illik csápolni. A kéz hirtelen lerántása után indulhat is a pörgés.

4. Pörög a bal kéz

dukay5.gif
Fotó: Velvet

Észrevették, hogy Dukai Regina alapvetően a bal kezével táncol? Különösen igaz ez, ha a klasszikus, fej fölé emelős, kézforgatós táncmozuldatát is idevesszük, amit szintén bal kézzel hajt végre. Amolyan magyaros Drop It Like It's Hot.

5. Hosszú combok

dukay3.gif
Fotó: Velvet

Persze, az egész klip nem arról szól, hogyan táncol Dukai Regina, vannak például olyan részek is, ahol némi műszél és egy áttetsző szoknya segítségével azt is láthatjuk, milyen hosszúak a combjai.