Vida Guerra hátsója a kétezres évek elején szerezte meg a világhírt, amikor kétszer is a világ legjobb seggének választották. Addig csak egy kis hozzáértő közösség rajongott érte, utána viszont minden magára valamit is adó seggmániás. A latin Kardashiannak is tartott modell néhány éve nadrágba bújtatta a híres hátsót, de most egy strandon megint megmutatta, hogy 39 évesen is ott lenne a helye az élmezőnyben.

A 39 éves Vida Guerra, akinek a hátsója sokkal híresebb, mint ő maga nagy örömet okozott a rajongóinak. Hosszú évek után a napokban elővette a hátsóját a nadrágokból, és tangás fürdőruhában ment strandolni Miami Beachre egy ismeretlen férfival.

A kubai modell a kétezres évek elején szerzett magának komoly hírnevet. Először mindenféle hiphop-előadók klipjeiben tűnt fel, természetesen szinte irreálisan kerek fenekével, majd egy szokásos kiszivárgott szexvideó meghozta a világhírnevet.

Egészen pontosan 2005 áprilisában feltörték a telefonját, amiről néhány erősen korhatáros meztelen képet sikerült lementeni, és nyilvánosságra hozni. A kifejezetten felnőtteknek szóló képeket itt tudják elérni, de tényleg csak felnőtteknek ajánljuk.

Guerra ezután gyorsan kapcsolt, és az addig főleg kisebb lapokkal és rapperekkel dolgozó glammodell elvállalta a Playboy ajánlatát, arra hivatkozva, hogy ha már úgyis tudja mindenki, milyen meztelenül, tudják meg legalább azt is, hogy milyen jól néz ki meztelenül, ha nem csak egy telefonnal fotózzák le.

Ebben az évben az FHM is beválasztotta a világ száz legjobb bombázója közé, méghozzá a 26. helyen, valamint megkapta a legjobb seggnek járó különdíjat. Ezt a díjat később még egyszer elnyerte.

Amilyen ígéretesen indult a karrierje, olyan gyorsan állt bele a földbe az egész. Gyakorlatilag azután, hogy kikiáltották a világ legjobb seggének, teljesen eltűnt. Próbálkozott zenéléssel, de elég nagy bukás lett minden, amibe belefogott.

Mivel megszállott vegetáriánus nem csoda, hogy csatlakozott az állatok legnagyobb jogvédő szervezetéhez, a PETA-hoz. Leginkább a szervezet különféle eseményein készülnek róla fotók mostanában, illetve ha nem a PETA rendezvényein fotózzák, akkor általában valamilyen jótékonysági eseményen.

Ezért is lelkes most nagyon a fél internet, hogy Guerra megmutatta újra a hátsóját a napokban Miami Beachen ráadásul nem is akárhogy, hanem egy tangás bikiniben.

A latin Kim Kardashiannek is szokták nevezni, azzal a különbséggel, hogy Guerra nem divatcégeket szokott képviselni, hanem mindenféle társadalmilag fontos ügyeket. A Facebookon több mint 400 ezer rajongója van, nekik szokott kedveskedni egy-egy aligruhás képpel, de jellemzően csak a kockás hasát szokta mutogatni, a hátsóját nem annyira.