Sok furcsaság akad a People világ legszebb nője választás eredményei között, de mi összeraktuk a kirakóst. Nézze meg a teljes listát, aztán olvassa el, a People szerint hogy néz ki a világ leghibátlanabb nője!

A legszebbek

1.Gwyneth Paltrow
2. Kerry Washington
3. Amanda Seyfried
4. Zooey Deschanel
5. Jane Fonda
6. Jennifer Lawrence
7. Kelly Rowland
8. Halle Berry
9. Drew Barrymore
10. Pink

Furcsa eredménye lett a People magazin világszép nője választásának, amit Gwyneth Paltrow nyert meg. A további helyezettek személyén többször is meglepődtünk, a legjobb tíz nevét bal oldali, keretes írásunkban megtalálhatja.

A teljes lista alapján persze le kell vonni bizonyos következtetséeket. Például azt, hogy ezekből a nőkből elvileg össze lehetne rakni a világ legtökéletesebb (nem létező) nőjét. Lássuk egyenként, mi az a tulajdonság a helyezettekben, ami nyerő lehetett a listán.

Paltrow-ban alapvetően az alakja, magassága és hosszú lábai a nyerőek. Kerry Washingtonnak egyértelműen a vastag szája visz mindent. A harmadik Amanda Seyfried az, akin nehéz fogást találni, mi nem hibátlan benne, de nála az alak mellett a szem-száj kombó viszi a prímet. Zooey Deschanelnél hagyományosan a nagy kék szemeit szokták kiemelni. Jane Fonda 75 évesen ugyan kilóg a sorból, de mégis már-már milfnek mondható szép nőies arca miatt (is).

Önnek is elállna a szava egy ilyen szépség-gólemtől?

A hatodik helyezett Jennifer Lawrence korban épp a másik véglet, nála a barátságos arc (na meg a frenetikus humora) visz mindent. Kelly Rowlandet kissé kakukktojásnak találtuk lóarca miatt, de vélhetően ez is sokaknak bejön. Halle Berrybe megint nehéz belekötni, legendás mellei és szép arca sokat tettek a nyolcadik helyért. Drew Barrymore helye megint nagy rébusz, talán a kislányos arc miatt került a People listájára. Pink a tizedik, nála a kemény csajos karakter lehet a nyerő.

Tehát a fenti tulajdonságokból összefércelt szépség-gólem, a világ lehetséges legszebb nője így néz ki: Paltrow alakja, Washington szája, Seyfried és Deschanel szemei, Fonda génjei, Lawrence kisugárzása, Rowland lábai, Berry mellei, Barrymore cserfessége (száj körüli ráncok formájában) és Pink vagánysága (ezt a tetkó jelképezi). Legalábbis a People szerint. Szavazzon, egyetért-e ezzel!