Csöccsel akar befutni a titkárnőből lett rapperlány

2013.04.28. 17:32
Az amerikai Chanel West Coast szemlátomást megunta a titkárnőséget, és mindent bevet, hogy felkapott fehér rapper legyen. Most forgatja a videóját, ami simán elmenne egy erősebb fehérnemű reklámnak is. Nézze meg a galériánkat, és döntse el, hogy Chanelnek lehet-e esélye a kíméletlen zenei világban, vagy maradjon inkább az aktatologatás világában.

Most forgatják a huszonnégy éves amerikai rapperlány, Chanel West Coast első videóklipjét, és annyira meggyőzőnek találtuk, hogy a forgatáson készült képeket vele együtt be is mutatjuk önöknek. (Egyébként a Karl Lagerfeld című dalához csinálnak videót.)

Chanel teljes neve Chelsea Chanel Dudley, Los Angelesben született, és szexis ruháiból arra következtetünk, hogy nagyon-nagyon be szeretne futni. Olyan egyszerű dolgok derültek ki róla, hogy mielőtt a zeneipart választotta volna titkárnőként dolgozott az egyik MTV-s valóságshow hős mellett, aztán felbukkant a Maxim nevű férfimagazinban is, szóval elég erős tempót diktál.

A legnagyobb dobása eddig az volt, hogy bekerült Mike Posner klipjébe, amit eddig több mint 35 millióan láttak, a szám pedig letarolta tavaly nyáron a bulivilágot. Valamit egyébként Chanel is tudhat, mert így is találtunk róla olyan videót, amit több mint egy millióan megnéztek már, igaz, a többség csak arról kommentel, hogy mennyire rossz, amit csinál. Összehasonlításképp mégis érdemes megemlékezni arról, hogy Flour Tomi és Majka nem győzik (győzték) isteníteni a rajongóikat, ha végre sikerül valahogy áttolni a videókat az egymilliós határon.

Chanel egyébként Twitteren is nagyon aktívnak tűnik, ahol tényleg meglepő számba futottunk: a lányt ugyanis majdnem 600 ezren követik. Ennél is több rajongója van Instagramon, ahol több mint 700 ezren figyelik a megmozdulásait. A lány nem is fukar a rajongóival, sorra osztja meg a bikinis, forrónadrágos képeket. A csajoskodás mellett pedig úgy tűnik, elkötelezett közvetítője a nyugati parti életérzésnek is, egymást érik ugyanis a medencés, kék eges, sugárutas fotók. Emellett olyan celebek mellé kéreckedett be egy-egy fotóra, mint Nick Cannon vagy Snoop Dogg.

Ha tényleg jól értettük a dolgokat, akkor Chanelnak egyébként egy nagyobb slágere van, az Eat My Cookie, amivel valószínűleg abba a harsány, túlpörgetett rappervilágba szeretne bejutni, aminek jelenleg Nicki Minaj a legnagyobb alakja. Nem vagyunk benne biztosak, hogy sikerülni fog neki.