A színésznő keblei a testsúlyával arányosan változnak, most éppen eltűntek kissé. Ennek örömére galériával veszünk ideiglenes búcsút a világ egyik legjobb nőjének melleitől.

A 28 éves Scarlett Johansson újra lefogyott az Amerika Kapitány-széria második része kedvéért, aminek biztosan örül a férfivilág csontosabb nőkért rajongó része. Ami sokkal érdekesebb ennél, hogy az üres tekintetek királynőjének ezzel együtt a korábban már körülrajongott mellei is visszafogottabb méretűek lettek.

Ez a színésznő sokadik változása, tulajdonképpen szinte évente változik a helyzet, ezért végig is vesszük a most épp vörös hajú színésznő emlőinek evolúcióját. Johansson melle már a tőle ellopott és nyilvánosságra hozott meztelen képeken is lázba hozta a világot, de tett is róla hogy így legyen: az esetek többségében jó mélyen dekoltált ruhákban mutatkozik, ami miatt jól kivehető, hogy a testsúlya aktuális helyzetével együtt változik, mint minden más nőnél.

Amikor épp a soványabb Scarlett Johanssont látjuk, akkor igyekszik felpolcolni a melleket, máskor pedig hagyja szabadon lófrálni őket ruháiban. A témában elmélyedve egy nagyon érdekes dologra is rájöttünk: bár az ember hajlamos azt képzelni, hogy a híres emberek teste tökéletes, valójában az a jobb melle kicsit nagyobb, mint a bal. Vigyázni kell az üggyel, hiszen ha túl kíváncsiak vagyunk, akkor akár tíz év börtönt is kaphatunk. Galériánkban viszont büntetlenül nézelődhet!