Lindsay Lohan napokon belül bevonul egy rehabilitációs klinikára, ahol a remény szerint minden függőségétől megszabadul. Remélhetőleg új fiúja, Mohammed Al Turki is megvárja. Mondjuk egy szereppel, ha már producer.

Lindsay Lohan legkésőbb május másodikán vonul elvonókúrára – írja a Daily Mail. Azért megy, mert muszáj neki: enélkül börtönbe kerülne. (A helyzet vicces oldala, hogy egy olyan intézménybe ígérkezett, ahonnan biztosan nem engedik ki, még ha menne se – ehhez viszont újabb bűnöket kellene elkövetnie, mert csak egy ilyen klinika van, oda meg az eddigi balhétörténete kevés.) Mindenesetre egy jó drága helyre, a New York-i Seafield Centerbe fog költözni három hónapra.

Az élete addig is zajlik: szakított a zenész pasijával,Avi Snow-val, és összejött egy szaúdi producerrel, Mohammed Al Turkival. New Yorkban már látták is őket randevúzni itt-ott (például egy Broadway-musicalen), de már februárban is mutatkoztak együtt nyilvánosan. Valószínűleg peróbálják kiélvezni az életet, mert a háromhavi elvonás után még harminc nap közmunka és további tizenhat havi pszichoterápia vár rá.

Kibírja?

Kíváncsian várjuk, ezúttal mekkora sikerrel szabadul meg alkohol-és kábítószerfüggőségétől, 2007 óta ugyanis ez lesz a hatodik rehabilitációs próbálkozása. Az intézmény furcsa szabályzata szerint egy hétre elegendő kényelmes öltözéket kell magával vinnie, de a ruhatárának nem lehet része sem ujjatlan póló, sem kalap. Kell viszont egy elegáns öltözet szombat estére, illetve papír, boríték és bélyeg, ha szeretne valahogy kapcsolatba kerülni a külvilággal. Merthogy sem telefon, sem egyéb, kapcsolattartásra alkalmas kellék, vagy zenelejátszó nem lehet nála. Vitaminokat, ételt sem tarthat magánál. Ön szerint végigcsinálja?