A 80-as, 90-es évek egyik legnagyobb fiúbandája idén újra összeállt, új albumukat pedig már majdnem egy hónapja ki is adták. Most turnéra indultak két másik fiúbandával, hogy újra összetörjenek pár szívet. Nem tudjuk eldönteni, hogy kínos, vagy csodálatos, hogy újra összeállt a NKOTB öt, 45 év körüli pasivá érett énekese.

Ha ön annyira fiatal, hogy fogalma sincs, hogy mi az a New Kids on the Block, vagy hogy ki az a Donnie Wahlberg, akkor most elmondjuk gyorsan, miről maradt le. A 80-as években, illetve a 90-es évek elején borzasztóan menő NKOTB 1984-ben alakult Bostonban, tagjai egy testvérpár, Jordan és Jonathan Knight, illetve Joey McIntyre, Danny Wood és Donnie Wahlberg voltak. Világszerte 80 millió albumot adtak el, és több díjat is nyertek 1994-es feloszlásukig. Azóta többször próbálkoztak a visszatéréssel, többek között 2007-2008-ban, amikor a Backstreet Boys-zal együtt turnéra is indultak. 2010-ben még az American Music Awardson is felléptek, a várt siker azonban elmaradt, ennek ellenére idén januárban mégis úgy döntöttek, megint megpróbálják együtt.

2013 januárjában a New Kids on the Block tagjai készítettek egy új számot Remix (I Like The) címmel, a dalhoz pedig egy értelmezhetetlen videóklip is készült, amiben a tagok a fiúbandaságot azzal próbálják ellensúlyozni, hogy nagyon csinibe öltöztek. A szám valószínűleg soha nem lesz akkora siker, mint Hangin' Tough vagy a Step by Step, és nem biztos, hogy csak azért, mert Donnie Wahlberg nem fog újra szakadt farmert húzni, vagy Bundesliga-frizurát növeszteni. Persze ettől függetlenül a NKOTB tagjai tovább erőlködnek, és már megint turnéra indultak, a 98 Degrees és a Boyz II Men tagjaival együtt – ha már égnek, akkor legalább ne legyenek egyedül.

Viccet félretéve, mi nagyon örülünk, hogy a fiúbandák fiúbandája újra megpróbálkozik a sikerrel, leginkább azért, mert emiatt most újra lehet NKOTB-s bögrét, nyakláncot, övtáskát, de még melegítőnadrágot is kapni, ami azért valljuk be, elég menő. Ha nosztalgiázni akar, hallgassa meg a New Kids on the Block régi nagy slágereit, vagy kattintson galériánkra, amiben összeválogattunk pár képet a kezdetekről és napjainkból!