Hajdú Péter cikiségig irigyelt luxusotthona rögtön új dimenzióba kerül, ha megnézzük a többé-kevésbé kurrens világsztárok új, vagy éppen eladófélben lévő házait. Nézze meg, hol reggelizik majd Taylor Swift, és hol lehet a szabadban fürödni!

Taylor Swift új háza

A countrypop műfajban maradandókat alkotó énekesnő a Rhode Island-i Watch Hillen vett új házat, ami elég jó környék. A kéjlak ára 17 millió dollár volt (3,9 milliárd forint), ennyit ráadásul azután költött, hogy néhány hónapja a massachusettsi Hyannis Portban is vett egy házat.

Vince Vaughn új háza

Vince Vaughn állítólag azért vett új házat Kaliforniában (ő is menő helyen), mert felesége, Kyla hamarosan megszüli második közös gyereküket. Ha a ház méretéből következünk, akkor a színész és neje minimum hármasikreket várnak. Az ingatlan 3,92 millió dollárba került, ami bő 900 millió forint.

Christina Aguilera új háza

Az énekesnő irigylésre méltó, új otthonáról korábban már beszámoltunk. Ha erről lemaradt volna, az ingatlan tízmillió dollárba (bő 2,25 milliárd forint) került, és a Mulholland Estates nevű celeblakóparkban áll, Charlie Sheen és Robbie Williams otthonainak közelében található. A többit galériánkban elolvashatja.

Billy Bob Thornton új háza

Billy Bob Thornton nem sokkal azután lelt új otthonra, hogy eladta exfeleségével, Angelina Jolie-val egykor közös házát. A Los Angeles nyugati részén álló házért 2,7 millió dollárt fizetett ki (körülbelül 620 millió forint). Sejtéseink szerint alaposan felújíttatja, hacsak nem szereti a fehér színt valamiért különösképpen.

Suzanne Sommers eladó háza

Suzanne Somers Palm Springs-i háza 14,5 millió dollárért (3,3 milliárd forint) eladó. Ideális választás azoknak a nagyon gazdag embereknek, akik szeretnének sziklák közt lakni. A színésznő és férje azért akarják eladni, mert építkezni kezdenek. Iszonyú jó, 1920-ban épült ház, nézze meg!

Katy Perry eladó háza

Jó, igazából ez Russell Brand és Katy Perry közös háza, azért is akarnak megválni tőle, ha már elváltak. A Hollywood Hills-i házat 6,9 millió dollárért (1,58 milliárd forint) hirdették meg, félmillióval többért, mint amennyiért vették. Apró érdekesség, hogy sosem laktak benne, legalábbis Perryék. De ttól még van hét hálószobája, és tizenegy fürdője.

Nick Nolte eladó háza

Nick Nolte eladó háza ezek után már szinte semmiség, egy lepusztult rom. A színész nyolcezer négyzetméteres birtokon álló, malibui otthona - hivatalosan Bonsall Canyon Estate - 8,25 millió dollárért (1,8 milliárd forint) eladó. Nézze meg!