Sorra bukkannak fel a csinosabbnál csinosabb celeblányok, akik már modellkednek is. Most összeszedtük a legszebb anya-lánya párosokat, ahol a lányoknak csak az utóbbi időben indulgat a karrierje. Ide került természetesen Kim Basingerék és Mick Jaggerék lánya is, de ki szerepel még a legszebb hatban?

Cindy Crawfordék

Cindy Crawfordot valószínűleg nem kell bemutatnunk az olvasóinknak. Semmi meglepő nincs abban, hogy a világ egyik legszebb nőjének a lánya is modellkedni kezdett. Kaia egyelőre alig múlt tíz éves, de már is akadt munkája, 2012-ben a Versace egyik kampányában vett részt. "Túl fiatal még, hogy karrierbe vágjunk. De ha betölti a tizenhetet, és szeretne belevágni, akkor mit mondhatnék? Csinálja csak" - magyarázta Crawford.

Kim Basingerék

A színésznő a hetvenes években dolgozott keresett modellként, mielőtt a színészkedésbe belevágott volna. Ireland Baldwin, aki nemrég vette észre, hogy elkezdtek nőni a mellei, természetesen az anyjához hasonlóan gyönyörű. "Hivatalosan a TwoManagementnek és az IMGModelsnek dolgozom! Nagyon boldog vagyok, és készen állok a munkára!" – írta néhány hete a tizenhét éves lány Twitteren. "Anyám nagyon boldog, hogy végre tippekkel tud ellátni" – tette később hozzá.

Andie MacDowellék

Az ötvenöt éves színésznő előbb volt ismert modell, mint színésznő, szerepelt a Vougue magazinban, és felbukkant az Yves Saint Laurent vagy a Calvin Klein reklámjaiban. A huszonhárom éves Rainey Qualley apja is modell volt természetesen, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, milyen szép celeblány lett belőle, akit Miss Golden Globe-nak választottak 2012-ben. A díjat korábban olyan lányok kapták meg, mint Jack Nicholson lánya.

Jerry Hallék

Oké, elsőre nem biztos, hogy olyan sok mond Hall családneve, ha viszont kiderül, hogy Mick Jagger, a Rolling Stones frontemberének lányáról van szó, akkor biztos többeknek beugrik, hogy kiről van szó. A huszonegy éves sztárgyerek karrierje szépen ível felfelé. May Jagger modellkedett már a Chanelnak, a Rimmelnek, de dolgozik a Versace-nek is. 2009-ben az év modelljének választották a British Fashion Awardson.

Yasmin Le Bonék

A modell anyuka volt a nyolcvanas évek egyik legjobban fizetett modellje, dolgozott minden nagyobb cégnek a Chaneltől a Calvin Kleinig a férje pedig az egyik leghíressebb popzenésze. Simon Le Bon ugyanis a Duran Duran énekese volt, úgyhogy nem akármilyen család lett az övék. A huszonhárom éves Amber Le Bon pedig már is viszonylag keresett modell. Ő volt az arca egy forever 21 nevű, Magyarországról hiányzó cégnek, de dolgozott már a Pantene-nel is.

Patti Hansenék

Semmi sem mutatja jobban, hogy mekkora zenekar a Rolling Stones, minthogy ketten is felkerültek belőle erre a listára. Patti Hansen ugyanis a gitáros, Keith Richards felesége. A huszonnyolc éves lányuk, Theodora Richards 2006-ban kezdett modellkedni, amikor testvérével és Mick Jagger egy másik lányával, Elizabeth Jaggerrel a Tommy Hilfiger felkérte egy kampányba. A modellkedésen kívül egyébként festeget és rajzol, szóval nem erőlteti agyon magát.