Rosa Acosta nem szereti az anált, mert gömbölyded fenekén inkább ülni szeret. Ez a summázása is lehetne a gyönyörű dominikai művésznőnek, aki a helyi balett legnagyobb csillagából Amerika legnagyobb hiphop seggrázója lett.

Az Egotastic ajánlotta figyelmünkbe Rosa Acostát, akiről már most simán azt mondanánk, hogy az év nagy (ám gömbölyű) feneke. Az edző-modell a karibi Dominikai Köztársaságból származik, honlapja szerint négyévesen, a Santiago nevű városban kezdett balettozni, majd egy művészeti akadémiára került, mint az egyik legtehetségesebb növendék. Innen is pazar eredményekkel és egy diplomával távozott, 2002-ben pedig a Ballet Nacional Dominicano valaha volt legfiatalabb tagja lett.

Azóta számos darabban szerepelt. Táncolt a Don Quijotéban, a Diótörőben, a Hattyúk tavában, a Carmenben és számos musical-darabban is színpadra állt. 2004-ben aztán elkezdett modellkedni, dominikai magazinok címlapján és tévéreklámokban szerepelt. 2006-ban költözött az Egyesült Államokba, ahol ugyanezt folytatta, és hajlékonyságának köszönhetően átütő sikereket ért el. A Youtube-on ronggyá kattintották a videóit, így tett Kanye West is valószínűleg.

West ugyanis felfedezte őt, és benyomta egyik klipjébe, amit Drake-nek rendezett (ez volt a Best I Ever Had). Acosta be is ragadt a műfajba, és azóta rázta már Chris Brown, Lil Wayne, Snoop Dogg és Busta Rhymes mögött is a klipekben. 2010-ben rubintrékásodott, azaz versenyszerűen űzte a fitneszt, New Yorkban bajnokságon is indult. Közben újabb papírokat szerzett, jelenleg személyi edző, zumbaoktató és gyógymasszőz, miközben változatlanul ontja a videókat és a diétatippeket. Na meg az olyan fotókat, mint most a Black Lingerie-nek készített.

Sunázná?

Acosta természetesen blogot is ír, ebből sok minden kiderül róla, és szerepléseit is reklámozza. Belinkelt például egy videót, amelyben arról kérdezik egy pamlagon, milyen, és mit szeret az ágyban. Meglepő, de attól indul be, ha álló hímtaggal találkozik. Szereti a szenvedélyes, de nem megjátszós fiúkat és a kutyapózt. "Ismerem a testem, így nem nehéz számomra, hogy eljussak oda" – indokolta, hogy mindig van orgazmusa. Konzervatív családból jött, de nem veti meg az orálszexet, az anált viszont hülyeségnek tartja. "A fenekem arra való, hogy ráüljek" - indokolt, és az interjú során először zavarba jött.