Miley Cyrus nagyon odateszi magát mostanában, ha a testét kell mutogatnia, ráadásul két fontos címlapot is összehozott júniusra. A V magazinban egy elég merész sorozaton fura hajjal húzogat egy ráaggatott férfi alsógatyát, a brit Elle-ben visszafogottabb, de azért itt is megmutatja a mellközét.

Két neves magazin címlapját is behúzta júniusra Miley Cyrus, fiatal énekesnő, ráadásul az egyik sorozatot a világ egyik leghíresebb divatfotósa, Mario Testino készítette róla.

Cyrus a V magazinban Testino sorozatán egyszerre próbál meg punkos lenni és szexi, meg leginkább olyan, mint Pink szokott lenni a fotóin. Ezt a hatást egyébként erősíti az is, hogy Cyrus rövid haját a fotózás kedvéért rózsaszínre festették.

Testino egyik képén félig letolt nadrágban mutat kőművesdekoltázst, egy másikon a mellébe kapaszkodik, és van egy pár olyan is, amiken egy ráaggatott férfi alsógatyát húzogat. A képek egyetlen hátránya, hogy Cyrus ugyan nagyon vonzó testtel rendelkezik, de sajnos a legtöbb fotón a szexi nézés kimerül abban, hogy egérarcot vág. Talán ezért nem tetszik már annyira Fluor Tominak sem, aki Twitteren kommentálta a most megjelent sorozatokat. A V magazinos képeket erre tudja megtekinteni.

A képeket egyébként úgy reklámozták, hogy ezeken a fotókon láthatjuk Cyrus igazi arcát, milyen az a stílus, ami igazán közel áll hozzá.

Ezek szerint viszont a szintén júniusi, brit Elle-ben, aminek a címlapján szintén Miley Cyrus van, az énekesnő nem az igazi arcát mutatja, merthogy azok a képek sokkal visszafogottabbak, ráadásul az énekesnő is próbál kevésbé egérarcot vágni.

A címlapon a mellközét mutatja egy fekete-fehér, ujjatlan blézerben, a vele készült interjúhoz tartozó képek pedig jóval visszafogottabbak, mint a V magazinos fotók. A fotózásra viszont valószínűleg nagyon büszke lehet, mert a saját Youtube-csatornájára felrakott egy videót arról, ahogyan a fotók készültek róla.